Visst var jag trött i måndags... | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Visst var jag trött i måndags…

I måndags fick jag barnvakt till barnen för att kunna bege mig till sjukgymnasten och där fick jag pass upp för en extra halvtimme. Sjukgymnasten körde ett för mig hårt träningsprogram och så behandlade hon bäckenet på mig. Jag var dessutom väldigt stel i ryggen, vilken hon också bökade med. När jag var klar, begav jag mig hemåt men det blev ändrade planer. Jag ringde nämligen till Camilla som arbetar inne i stan och hon ville minsann ta sig en fika, så det gjorde vi. Efter snabbfikat önskade sig Camilla att vi skulle shoppa loss lite, så vi gick omkring inne i stan.

Förstår ni att jag var trött när jag kom hem?! Haha! På tisdagen hade jag inte ens träningsvärk – och det har jag nog Camillas shoppingtur att tacka för. :-)

Nu har jag ätit lunch, det blev resterna från gårdagens extremt utsökta maträtt, recept finns här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. erika

  Vad härligt med en fika & lite shopping med en vän! Det var alldeles för längesedan jag gjorde det! Beror nog på det här jobbet….jag jobbar när alla andra är lediga & när jag är ledig så jobbar alla andra :-D ja, ja, men det ska jag ta igen vid tillfälle!

  Ha d gött

  (vi SKA se filmen!)

 2. Emma

  jag håller med om att blommorna är för stora. var faktiskt o letade efter mindre idag men hittade tyvärr inga. imorgon får jag leta vidare.

 3. inafinas

  svar:
  det e grams ( mormor) som jag ska lära,hon har fått en mini dator oxå, hon vet inte ens hur man sätter på den haha

 4. sandra

  Härligt att få umgås lite ensam med väninnor :) Jag ska också få mig lite alldeles egen tid med vänner i helgen :)

  Ja, det börjar faktiskt bli fruktansvärt mycket snö och is nu. Det finns ingenstans att göra av snön längre när vi försöker skotta undan. Man ser INGENTING i gatukorsningarna, så jag tycker inte om att köra bil just nu.. Jag ser klart fördelen med att bo i lägenhet nu ;) Men snart så hoppas jag på lite vår och då vill jag inte byta bort vårt hus!

 5. Kashaya

  Nej jag kan tänka mig det. Brukar vara svårt att hitta tider när båda är lediga så man kan ta en runda på stan och jag gissar att det är ännu besvärligare när man har barn.

  Tack!=)

 6. inafinas

  svar: nej jag behöver inte hjälp så hihi bara med att bli road ;)
  skrev att man ska skriva 3 bra och 3 dåliga saker om sig själv=)
  / ina

 7. Emma

  kanske du ska shoppa loss lite oftare då ju :P
  nu har jag lagt ut kortet! bara in o skriv vad du tycker! vad som kan bättras osv..

 8. feztis

  Jo, det hoppas jag också är helt slut redan nu så skulle kunna lägga mig och sova nu, men nja.. det får vänta tills ikväll annars lär jag sitta uppe hela natten!

 9. feztis

  Skönt att du fick några extra timmars sömn :) Väcka barnen har jag typ aldrig ´behövt göra.. eller jo fram tills de var ungefär 1½ då kunde de minsann sova till 9-10 på morgonarna om vi inte väckte dom..

  Vad skönt att du slapp träningsvärk :)

Annons
stats