Vinn stylingmjölk till håret! | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vinn stylingmjölk till håret!

Ännu en tävling är upplagd i bloggen och den här gången riktas tävlingen till de personer som vill formgiva sina lockar till en snyggare styling. Eller varför inte ge bort produkten till någon du vet har problem med burriga lockar? Produkten heter Ringlets Curl Enhancing Mist som är en stylingmjölk ur Paul Brown Hawaiis sortiment. Min personliga och utförliga recension av produkten finns att läsa HÄR!

untitled

Jag tävlar hos Emma-Lou där jag kan vinna en stylingmjölk (till lockigt hår) från Paul Brown. Tävlingen som sponsras av www.hhhsopen.se, tävlingen finns här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-stylingmjolk-till-haret/  

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 17 februari klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar, klicka här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej! Har mailat 5 vanner + dig =)

  Min motivering: Mitt har suger verkligen, suck alltsa! Ibland blir jag sa arg att jag bara vill ta fram rakapparaten… ;( Jag har forsokt spara langt har i evigheter nu men varje gang jag gar till frisoren sa tvingas hon klippa bort sa mycket av det att jag ar pa ruta ett igen… och det varsta ar…att jag bor in the US of the A numera dar alla har langt, vackert glansande har, som att halla ett helt saltkar over ett oppet sar vill jag lova! =(

 2. Nattis 2.0

  Jag har hållt på med mitt hår sen jag fyllde 14 år, då jag började med att rakpermanenta det. På 70-talet fungerade inte detta. Sen har jag vaxat, moussat, sprayat och haft sjalett på mig på natten. Jag har flätat och jag har platttångat och jag har.. ja du fattar.
  Antalet mousse jag har prövat är otaliga, att ha i balsam kvar efter dusch har jag också gjort, glidmedel har jag i håret ibland, (silikonbaserad) och då blir det blandk och glatt (och ganska bra med lockarna också faktiskt) men ojämnt fördelat. så, att hitta något som är BRA för mitt hår vore helt F**king underbart!
  Vinner jag lovar jag bild på hur det blir!

  PS inlägget publiceras kl 08 imorgon bitti, eller ja.. idag bitti…. så jag har ingen URL just nu, det kommer imorgon.

 3. Skruttmärtha

  Tjenixen!
  Kul att du spana in till mej.
  På Bloggen Salt och Socker är det visst ingen som kommer in på.
  Ser att du har en massa intressanta saker att läsa.
  Måste kolla upp om du skrivit om torr hud.
  Fin Blogg du har.
  Ha en bra dag.
  Kramar

 4. Kadri

  roligt med tävlingar

  sv. hon blir tre år i mars. vi har köpt alla dessa olika potter och toaring. hon kan sitta där men kissar inte innan vi har tagit på blöjan hon kan verkligen sitta där hur länge som helst. andra gånger vägrar hon sitta där över huvud taget

 5. Karpstryparn

  Stylingmjölk? Det var som tusan det.

  Svar: Konversationen mellan mig och Metro skedde via telefon, därför går den inte att lägga ut. Men han som jag pratade med heter Mattias, minns inte efternamnet, men vet inte om han jobbar kvar där.
  När det gäller länken till Newsmillartrikeln och länken till Nabilas kopplingar till AFA så har jag nu lagt ut båda dessa i mitt inlägg från igår, hittade fler artiklar där det stod om hennes kopplingar till AFA men den som jag har lagt ut var den som var lättast att hitta.

  Var det förresten din blogg som jag skulle följa via blogglovin? I så fall har jag helt glömt bort det.

 6. Mita

  Det är min äldsta hund som är dålig,han är tretton år. Han har funnits så länge med mig,så hur ska jag klara mig utan honom när den dagen kommer?.
  Jag hoppas han ska klara sig ett tag till,
  Kram!

 7. Susanne

  Hej vännen! Allt är bra här, lite kallt igen bara :-) Men man börjar bli så van vid kylan så att man inte reagerar längre.
  Hur är det med ditt finger?? Hoppas att det är bättre iaf. Man blir riktigt handikappad bara av att ett finger är paj!
  // Kram

 8. Sandra

  Ingen tävling som passade mig den här gången.. Men jag såg din kommentar till Stina om bilder i sidokolumnen och det kan jag svara på! Klistra in bilderna du vill ha på en ny SIDA, byt till HTML- läge, kopiera och klistra in i en WIDGET som heter TEXT. Om det är så som jag också har du menar? :D

Annons
stats