Vinn skönhetsprodukt: silikondroppar | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vinn skönhetsprodukt: silikondroppar

Med tanke på vad vi har för kyla utomhus och vad detta kan leda till i hårväg, så kommer jag härmed att låta dig få chansen att vinna en 100 ml flaska med silk drops från  KC PROFESSIONAL. Klicka här för att läsa min personliga recension om produkten du kan vinna.

d5000-0741-146x300

Jag tävlar hos Emma-Lou där jag kan vinna en flaska med silkesdroppar från KC PROFESSIONAL. Tävlingen som sponsras av www.hhhshopen.se finns här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-skonhetsprodukt-silikondroppar/

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 10 mars klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar (fler tävlingar är på ingång), klicka här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej Emma-Lou!

  Tack för att du ger oss läsare chansen att vinna..

  Är en tjej på snart 22 år som alltid haft långt vackert hår.
  Men för några månader sedan blev jag tvungen att klippa av mig håret
  och mitt självförtroende försvann. Anledningen var att det blivit så slitet av alla färgningar..
  Jag har haft två hårförlängningar nu på kort tid och den senaste togs nyligen ut.
  Nu står jag här åter igen med slitna toppar och vill så gärna kunna spara ut mitt hår.
  Jag har blivit tillsagd av min frisör att använda silkesdroppar men eftersom det kostar
  en del har jag inte kunnat unna mig det ännu, då jag sparar till ett behövande körkort.
  Mitt hår är i akut behov av detta och jag skulle bli så glad om jag vann denna tävling
  så att jag kan vårda mina toppar och kunna spara ut håret igen.

  Har länkat till din tävling här:
  http://h88.blogg.se/2010/march/tavling-hos-emma-lou.html

  Tack ännu en gång!

  Kram Kram
  Hanna

 2. Matilda

  Hej, jag är gärna med och tävlar! =)
  Har tipsat några vänner per mejl och skickat en kopia till dig.
  Min motivering:
  Det är inte lätt att underhålla ett långt, blonderat svall,
  speciellt inte nu när luften är så torr och kall.
  Nu till våren vill jag ge det fin lyster,
  så jag slipper gå runt och känna mig dyster.
  Jag vill inte riskera att håret luktar skunk,
  för jag vill alltid va nära min snygga hunk! =)

  Kram Matilda

 3. Ellinor Stehlin

  Jag har alltid haft väldigt kort hår. Jag är en sån där tjej som aldrig riktigt fick det där långa fina svalliga håret. Men nu har jag bestämt mig, det ska bli långt!
  Så jag ska försöka hålla mig från att klippa håret, så det hinner växa ut lite. Men mina toppar blir ju så otroligt slitna och tråkiga. Jag vill verkligen lyckas att få mitt prinsesshår den här gången och kanske kan denna produkt få mitt hår att slippa klippas av!

  Hat tipsat:
  http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/march/vinn-silikondroppar-10-mars.html

 4. Ingrid

  Åh jag önskar att jag kunde lägga upp bilder, men jag har ingen kamera :/ annars hade det kommit en massa bilder hela tiden! Det är riktigt tråkigt att inte kunna ta några kort, då blir det alltid gamla bilder som man rotat fram som åker upp på bloggen.. :/

 5. cissou

  http://cissou.blogg.se/?tmp=02224254

  Jag tävlar om detta för att jag verkligen behöver det, har nyligen blonderat håret och det är i riktigt dålig kvalitet.. Har heller inte råd att köpa något sådand och måste göra egna hårinpakningar mm då mitt studiebidrag inte räcker till speciellt mycket.

Annons
stats