Vinn Oral-B eltandborste Triumph 5000 hos Emma-Lou | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vinn Oral-B eltandborste Triumph 5000 hos Emma-Lou

Vill du ha en likadan eltanborste som jag har? Då ska du absolut vara med i den här tävlingen. Tandborstningen blir roligare och renhetskänslan sitter verkligen i länge. Och tack vare timern som tillkommer, vet man exakt hur länge man skall borsta tänderna. Dessutom kan flera personer dela på eltandborsten eftersom man kan märka borsthuvudena med de små gummisnoddar som tillhör produkten. Hur bra som helst! Läs gärna mer ingående om munhygien och om produkten i detta inlägg.

vinn oral-b

Man behöver inte ha en blogg för att delta i tävlingen! Jag deltar i en tävling där jag kan vinna en grymt bra eltandborste från Braun och Oral-B för ett värde av cirka 1800 sek. Tävlingen finns här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-oral-b-eltandborste-triumph-5000-hos-emma-lou/

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Tipsa gärna om tävlingen till dina vänner på Facebook!

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Tipsa gärna om tävlingen till dina vänner på Facebook!

Du har på dig fram till den 15 november klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar, klicka här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hej! Jag är självklart med och länkar också i högerspalten i familjens blogg på: http://theotott.blogg.se

  Fräsch munhygien är för mig a och o,
  det är därmed viktigt för alla i vårt “bo”.
  Jag vill lära barnen tidigt hur de borstar rätt,
  hur de vårdar sina tänder på bästa sätt!
  Denna eltandborste vore därför en dröm som blev sann,
  skulle bli en utmärkt gåva till sonen om jag hade turen och vann!

  Hoppas på tur! Ha det bra så länge!

 2. Kristina M

  Nej, jag har inte glömt bort emaljen
  den där viktiga detaljen.
  Jag borstar och gnuggar med en manuell
  men hoppas innerligt “tomten Emma Lou” tycker jag varit snäll…
  – för ett vackert leende höjer stämningen i vardagens skeende.

  Varje tandtroll blir apatiskt
  när de borstas automatiskt.
  För denna makalösa rotation
  ger tandköttet frisk motion
  och gör leendet så väldans schysst
  att jag under tisteln nog blir kysst…

  http://shetrollan.blogg.se/2010/november/dromvinst.html

 3. Louise B

  Hej!

  Jag har mailat tjej-ligan och tipsat om din tävling och här kommer min motivering:

  Min fantastiska lillasyster fick för fyra år sedan det tuffa beskedet att hon skulle få tandställning. Då var hon 13 år och hade riktigt uselt självförtroende och ville för allt i världen inte få en ful tandställing. Men hon tog sig samman och gick med på det hela. Under första året fick hon höra diverse gliringar såsom “tuff-tuff” och annat elakt. Men hon stod på sig.

  Nu fyra år har hon växt upp, fått bättre självförtroende, sträcker på sig, är stolt över sig själv och har äntligen blivit av med rälsen. Hon har i mina ögon alltid varit världens vackraste och äntligen förstår hon själv hur fin hon är. De senaste veckorna har hon gjort allt för att visa upp sitt raka, snygga leende och vi är alla så glada för hennes skull.

  Ett så fint och rakt leende måste hon nu ta hand om med omsorg, därför vill jag vara med och tävla. Hade jag vunnit hade jag gett min lill-tjej denna eltandborste.

  Dels av ovan nämnda praktiska själ, hon måste vårda sina fina tänder. Men det skulle även vara lite symboliskt. Hon tog sig igenom de tuffa åren och fick, precis som många andra unga, utstå mobbing på grund av sin tandställning och nu är den väck.

  Nu håller jag tummarna för att jag vinner och får chansen att göra min syster glad!

 4. Amandalyn

  Hejsan!
  Har mejlat 5 vänner om tävlingen.
  Då jag har en helt vanlig hederlig tandborste, skulle det vara kul med en ny och bra tanborste som som säger till när man är klar. Praktiskt och perfekt!

 5. norealityforyou

  För det första: Vad tråkigt att du inte riktigt kan komma igång med träningen, det är bara att kämpa på!!!
  För det andra: Otroligt fin blogg, och vilka härliga recept! Det ska bli jätte kul att testa något utav dessa, mumms.

  För det tredje: Jag tycker det vore super kul att vara med och tävla, här har du länken –> http://norealityforyou.blogg.se/2010/november/oral-b-eltandborste-triumph-5000.html
  Min motivering till varför jag vill vinna eltandborsten är ganska enkel. Detta kanske låter som en väldigt konstig motivering men det är faktiskt min sanning. När jag borstar tänderna får jag väldigt ont i min hand, vilket oftast leder till att jag inte orkar borsta tänderna lika noggrant som jag skulle ha gjort om jag hade en eltandborste= renare tänder.

  Tack för att jag fick vara med och delta i din tävling.
  Kram
  norealityforyou.blogg.se

 6. Anneli

  Jag är gärna med och tävlar!
  Har länkat här: http://vanitas.blogg.se/2010/november/vinn-en-oral-b-eltandborste-hos-emmalou.html

  Min motivering:
  Att hålla sina tänder rena och fina är inte alltid i lättaste laget.
  Kanske kan det vara enklare med en tandborste av detta slaget.
  Alla vill vi väl ha glänsande vita tänder minsann
  Det kan jag få om jag denna läckra eltandborste vann!

  Jag är världens lataste människa och orkar inte alltid borsta tänderna då jag tycker att det är så väldigt tråkigt. En sån fin eltandborste skulle nog göra tandborstningen lite roligare och få mig att skärpa till mig lite!
  Ha en underbar kväll :)

 7. Anna

  Hej Emma-lou!

  Denna eltandborste är precis vad jag behöver just nu!! :)

  Jag fick barn för 1½ år sen och är återigen gravid. Vi vet ju att graviditet tär på tänderna och det är precis vad det har gjort på mig! :(

  Jag har behövt gå till tandläkaren länge men har bortprioriterat det pga att föräldrapenningen inte direkt “tillåter” tandläkarbesök :)

  Man har heller inte riktigt tid att ta hand om sina tänder som man bör för att undvika diverse fel då man har småbarn som rycker i dörren… Jag fick beöka tandvården akut för ett tag sen där de sa att jag va tvungen att dra en tand och laga minst ett hål inom kort! :(

  Denna eltandborste skulle underlätta min vardag och det skulle vara både enklare och roligare att borsta tänderna så att jag i fortsättningen kan få hålla dem hela!!

  Jag håller tummarna för mig själv nu! :)

  //Anna

  Ps. Brukar läsa din blogg och jag tycker att den är jättebra! Dina recept ser så smarriga ut! Ska testa falukorvsgratängen inom kort! :)

 8. Anna

  Hos Emma-Lou är tänderna rena
  Barnens gaddar borstar hon som en fena
  I fin anda borstas gaddarna vita
  efter en tuff dag med papper och krita
  Varje morgon varje kväll
  med Braun de blir mindre gnäll

 9. madeleine

  Jag och min äldsta dotter var nyss hos tandläkaren. Hon hade ett hål och jag hade mängder med tandsten. Tandläkaren undrade om vi använder oss av eltandborste. Jag fick erkänna att vi tyvärr slutat med det då de gamla inte längre fungerar tillfredställande. Tandläkaren tittade lite barskt på mig och gav mig rådet att köpa eltandborstar till oss redan på vägen hem. Sagt och gjort. Vi gick in i affären och *pip* vad dyrt! Jag ska gifta mig denna månad och har inte råd med denna utgift. Men nu kanske jag har turen och vinner en i bröllopspresent. Hoppas!

 10. Tess

  Hej!

  Vilken rolig och nyttig tävling!
  Här hemma är det bara jag som fortfarande kör på vanlig tandborste, har önskat mig en el nu i flera år men av ngn anledning så missar tomten och mina kära både födelsedag och julklapp var år.. ;) Och inte har jag köpt mig en egen då det finns så många på marknaden, vilken ska man ta liksom?!

  Denna vore en ypperlig krystpresent för mig, för det skall man tydligen ha nu för tiden när man föder, och vår lilla är beräknad i december runt födelsedagar och julafton och den kanske är lite snällare mot tandköttet än den vanliga? Plus att den är ju onekligen cool med tidsanvisaren..jag borstar gärna för länge och då finns ju inte den fräscha smaken kvar längre.

  Här är min länk, ha en trevlig dag! :)
  http://kakaombord.blogspot.com/2010/11/eltandborstetavling.html

 11. emilia

  Jag vill så hemskt gärna vilja vinna denna eltandborse! Mina visdomständer håller på att ploppa ut, vilket betyder att jag börjar bli vuxen, och det är ju roligt! Men det gör ju så satans ont! Jag klarar inte av att det gör så ont vilket det gör nästan hela tiden. Men ondast gör det när jag ska borsta tänderna .. Jag klarar inte av att borsta visdomständerna, det gör ju så ont! Men jag måste ju! Min tandläkare tjatar bara om en gel som ska göra det bättre vilket är snicksnack då det bara smakar äckligt, men hon tjatar också om att jag ska införskaffa mig en eltandborse eftersom de inte kan dra ut mina satans tänder då de inte växt upp helt än. Jag har kollat runt men med min ekonomi som student har jag inte pengar till det. Jag skulle uppskatta denna hjälp att vinna denna tandborste, som en juklapp PLUS som en födelsedagspresent då jag fyller 18 år nu den 24 december. Åh, lyllos mig .. Hoppas du blev rörd av min historia! Haha, kram!

 12. Caroline

  Jag skulle vilja vinna eltandborsten för att ge den till min sambo i födelsedagspresent/ julklapp, han fyller år den 24:e december, tråkigt va?
  Han har länge struntat i att gå till tandläkaren men nu efter mycket tjat från mig tagit tag i det. Tandläkaren vart inte glad på honom, det bokades in 6 tillfällen för att laga och dra ut tänder inom loppet av två månader. Han fick också en kostnadskalkyl på 12000:-

  Tandläkaren rekommenderade honom en eltandborste, men denna jul/ födelsedag har vår familj inte ekonomi till så mycket pga tandläkarkostnaderna, därför skulle inte denna eltandborste kunna vara mer välkommen än vad den är just nu. Dessutom kan ju jag också få bättre tandhälsa eftersom man kan dela på den!

  Har skickat mail till 7 vänner och kopia till dig!!

 13. Ronja SK

  Heej! Jag har skickat mejlen. :)
  Vilken bra tävling! :) Jag skulle verkligen vilja vinna denna. Jag har hela mitt liv kämpat med dåliga tänder. Jag borstar som jag ska men ändå blir det hål. Denna skulle verkligen hjälpa mig, jag har hört att den är väldigt bra. Det skulle vara den bästa julklappen!! Håller tummarna för att det är jag som blir vinnare och får rena och fina tänder!

  Kramar Ronja

Annons
stats