Vinn kemikaliefri lermask | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vinn kemikaliefri lermask

Nu är det åter dags för ännu en tävling om en kemikaliefri produkt från Rosenserien. Och denna gång tävlar du om en lermask. Om du vill läsa min personliga recension om just denna lermask, klicka här.

vinn

Jag medverkar i en tävling hos Emma-Lou, där jag kan vinna en kemikaliefri lermask från www.rosenserien.se Tävlingen hittar du här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-kemikaliefri-lermask/

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till söndagen den 14 februari klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Denna tävling sponsras av www.rosenserien.se

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar, klicka här. Jag lovar att det dyker upp fler tävlingar under februari månad.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Jag har slitit som en jakla asna (myra?) hela hosten och hela vintern och det borjar verkligen synas pa min hy, jag har aldrig haft problem med acne forran nu! :( Man borde ju inte lata nagra finnar gora en sa en sa ledsen, och att folk kommenterar saken gor det ju inte battre precis…! Sa lat mig vinna innan jag ger nasta person som fragar vad som hant med fina hy en ordentlig snyting!! Grr!

  Har forresten mailat 5 vanner + dig! :) Kram!

 2. Maria

  Jag har slitit som en jakla asna (myra?) hela hosten och hela vintern och det borjar verkligen synas pa min hy, jag har aldrig haft problem med acne forran nu! :( Man borde ju inte lata nagra finnar gora en sa en sa ledsen, och att folk kommenterar saken gor det ju inte battre precis…! Sa lat mig vinna innan jag ger nasta person som fragar vad som hant med fina hy en ordentlig snyting!! Grr!

 3. Alexandra

  Hej Emma-Lou

  Först måste jag bara skriva att du har en riktigt kul blogg :D

  Nu till min motivering!
  Jag har väldigt känslig hy och när jag använder “vanliga” ansiktmasker/lermasker så blir min hy värre än va det va från första början. Det är ju meningen att man ska få skinande och frisk hy efteråt men det få INTE jag :P Jag är dessutom arbetslös så jag har inte råd att unna mig någonting :)

  Herregud vilken snyfthirstoria det lät som men sant är det :P hahha

  Ha det bra, kram Alexandra

  http://nerskrivet.blogspot.com/2010/02/tavling-hos-emma-lou.html#comments

 4. Madde

  Klart jag är med. :)

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13973383

  Just nu behövs det till tusen kan jag säga, jag har börjat jobba och går upp fem på morgonen (jag är verkligen ingen morgonmänniska) och när jag väl kommer hem (kör lastbil så är klar när jag är klar helt enkelt kan vara två på förmiddagen eller åtta på kvällen) så då vill jag så klart busa massor med min underbara prins eller mina två underbara prinsar. Tiden räcker inte till för att gå upp till affären och köpa något som hjälper min helt nu förstörda hud att bli bra igen. Jag varken har tid eller orkar faktiskt.
  Så jag skulle supergärna vinna lermasken.

  Kramar Madde.

 5. Tiffy

  Jag är gärna med och tävlar!
  Fixat allt på bloggen! -> http://www.tiffyss.blogg.se

  Varför jag är med och tävlar, och varför jag ska vinna:

  Jag är äckligt dålig hud, som är torr, ojämn, finnig och bara extremt snuskig, också har jag en hudsjukdom, vilket faktiskt gör allt värre, då jag har psoriasis.

  Kramar!

 6. Emma

  haha..de där bilderna är sååå himla snygga! de framhäver verkligen ditt rätta jag :P
  har du ngr förslah på mat till dopet? på nathalies dop hade vi smörgås tårta o tårta. det kändes för mkt! tårta på tårta liksom.
  varfrån beställde du de fina servetterna till J? minns inte riktigt

  SVAR: Servetterna beställdes HÄRIFRÅN. Förslag på mat, hmm…

  Strimlad och stekt oxfilé, bladsallad, ruccola, mangoldblad, ev. körsbärstomater i härliga färger, strimlad gul paprika, tärnad fetaost, lite olivolja, salt och peppar…. och så DEN HÄR förrätten som tillbehör.

  Det blir liksom nyttigt, fräscht och lyxigt

 7. christin

  Ja den där magen blir sig sällan lik efter graviditet…haha…hur länge sedan fick du barn? Jag fick tvåan för snart ett år sedan…o den där magen vill bara inte samarbeta med mig..haha…med lite tur kanske den minskat lite till sommaren i alla fall ;)

Annons
stats