Vinn goodiebag med Svanen-märkta produkter från ROSENSERIEN | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vinn goodiebag med Svanen-märkta produkter från ROSENSERIEN

Ni var visst sugna på en goodiebag fylld med finfina produkter från Rosenserien?! Helt förståeligt, med tanke på att Rosenseriens produkter är helt underbara! ? Läs gärna mitt inlägg om pressmötet med Svanen och Rosenserien, klicka här.

Produkterna i goodiebagen:

Morotsolja, Fuktkräm normal & torr, Fuktkräm torr & känslig, Kroppspeeling, Kroppsolja, Jojobaolja, Brun utan sol, Läppcerat (2 st)

Klicka på de rosamarkerade länkarna för att komma till recensioner av produkterna.

Tävlingsregel:

Motivera varför du ska vinna en av dessa goodiebags och glöm inte att ange e-postadressen.

Tävlingen avslutas söndagen den 21 november klockan 20:00.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Ö

  Min motivering lyder helt enkelt så att Rosenserien är en av de produkter min hy mår som bäst av! Har hud torr som Gobi-öknen och atopiskt eksem och till vintern blir allt tiodubbelt värre..Snöar det inte ute så gör det det då jag byter kläder till min pyjamas till natten..hudflagor i mängder! Hoppas på en goodiebag då jag sällan kan unna mig Rosenseriens produkter p.g.a. ekonomin.

 2. Tove P

  Hej hej!
  Jag har varit förlyöd av och till hela hösten, och eftera att ha snytit sig alldeles för mycket och inte kunnat äta som man brukar ser inte huden i ansiktet särskillt fräsch ut. Det skulle vara toppenkul att få prova dessa natrliga produkter.

  Det är första gången jag är med i någon av dina tävlingar så jag hoppas på nybörjartur ;)
  Tack för en bra blogg!

 3. Absolutvardag

  Vid 10 års ålder var jag en retad flicka med för stora glasögon, kortklippt och allmänt en tönt!
  Vid 20 års ålder var jag lång, slank och knoppande tös, men så osäker i mig att det inte var lönt…
  Nu har jag passerat 30 och hittat min inre säkerhet och hoppas att en goodiebag med rosenserien från Emmy-Lou vinna…
  Då kommer jag vid 40 att vara en alldeles fantastisk kvinna!

 4. Emma

  Efter att ha flyttat 150 mil för min drömutbildning har min hy minst sagt tagit stryk. Att byta ut norrlänska skogar mot avgaser, kombinerat med stress och långa nätter inför tentor har gjort sitt. Men lycklig är jag endå!

  Lys nu upp min dag (finns ju ingen snö här nere som kan göra det åt mig…) och låt mig stråla i vinter!

 5. Emma

  Jag vill vinna för att min hy helt enkelt inte är vad den var! Jag har flyttat 150 mil för att gå min dröm utbildning, och fick därmed byta norrlänska skogar mot avgaser och betongdjunglar. Med det kommer stress, långa nätter inför tentor, och mindre varierad kost. Superroligt, såklart.. Men hyn tar en hel del stryk.

  Så, ljusa upp min dag (det finns ju ingen snö här nere som gör det år mig…)och låt mig stråla i vinter!

 6. nomi

  hellooo!
  Jag skulle gärna vilja vinna detta!!
  Haha jag brukar inte vara med i tävlingar eftersom det känns helt hopplöst eftersom att det är så många som tävlar. chansen är så liten =)
  men vad skadar det att försöka!

  Skulle jag vinna detta så skulle jag bli super glad verkligen, och till och med kanske försöka göra ännu mer för att vara med i sånna här tävlingar helt klart!

  Hoppas alla får en fin fin dag!
  pöss o kram

 7. Linda

  Hej Emma-Lou, vilken fin tävling du har i din blogg! Jag hittade din blogg för inte så länge sedan, tror det var i samband med en kommentar du skrivit i Paows blogg. Du skrev om produkter och ingredienser, att man ska vara varsam med vad för produkter man bör använda och på så sätt blev jag också intresserad att titta in hos dig.

  Jag är verkligen intresserad av att testa Rosenseriens produkter, lite utefter vad du har skrivit produkterna, men även för att de verkar vara väldigt bra efter vad jag har läst på andra sidor! Om jag får den här goodiebagen, kommer jag att splitta hälften av produkterna till min syster och min mor. Dels för att jag är fattig student och fortfarande under gymnasietiden betalar hemma eftersom min mamma, som för övrigt är ensamstående, inte har tillräckligt med pengar. Jag försöker absolut inte låta som ett offer, utan är väl medveten om att min mamma på ett sett har satt sig i den här sitsen själv, även om det inte var menat att bli såhär.

  Jag har med andra ord inte råd med såhär fina produkter, och det har inte heller min mamma och min syster. Därför skulle denna goodiebag vara en god gåva till mig själv och min familj. Tanken är att ge syrran och mamma produkterna på julafton.

 8. Madelene Rotkvist

  Hej
  Jag har läst om dessa produkter förut och min syster har provat dom och var helnöjd. Jag har velat prova dessa ända sen min syster berättade om dom men tyvär har jag inte råd. Jag har alltid varit noga med min hy och att hålla mina läppar fuktiga men ända sen finanskrisen för 2 år sedan så har jag inte haft råd men i stort sett någonting till mig själv. Jag tycker såna här tävlingar är jätte bra för personer som är i samma ekonomiska tillstånd som mig eftersom även dom kan få prova på bra saker, men tyvär så vinner jag ju aldrig från såna här tävlingar. Vet inte vad man ska skriva och tänker inte säga att jag borde vinna för att jag är bäst utan jag tycker jag borde vinna för jag verkligen behöver dessa produkter och det skulle göra en stor skillnad för mig.
  Vad mer jag ska skriva vet jag inte för alla skriver ju i stort sett samma sak och det är bara att hoppas på att just mitt inlägg ger ett intryck som får dig att ta med mig i vinsten :)

  Föresten en väldigt bra blogg du har
  MVH / Madelene

 9. Daisy

  Jag älskar att skämma bort mig själv från topp till tå
  Men produkterna i mitt skåp dem är få
  Fattig student jag är
  Inga lyxprodukter finns här
  Jag vill så gärna vinna
  Bli en stilig kvinna
  & i lyxen ett tag försvinna

 10. milly

  slänger in min motivering här :)

  Jag tar mig inte tid att koppla av och ta hand om mig själv så ofta. Det skulle vara skönt att få prova på “riktiga” produkter för att komma igång och kanske finna en passion i det hela.

  jättebra blogg :) de känns så varmt och gosig när man läser här, haha.
  kram

 11. Malin Larsson

  Efter 10 veckors älgjakt med blöta fötter, torra händer och ingen som helst tillgång till syre för huden har min kropp startat en förmultningsprocess som jag måste få kontroll över! Nu när halloween är över är den inte kul att se ut som uncle fester längre.
  Vinner jag kommer jag stråla precis som du gör till nyårsafton!
  // Majlo

 12. Anneli

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta, då jag bor själv i en liten trång etta och lever endast på studiebidraget som jag köper mat för. Smink, skönhetsprodukter, schampoo, tvål och liknande har jag aldrig råd att unna mig någonsin, och har inte haft det på ett år nu. endast de billigare, sämre sorterna från coop som inte alls är bra. Jag diskar ofta, och har händerna i vatten. Det resulterar att dom spricker och svider, skulle vara bra att vinna något att smörja in dem med. Skulle vara jättekul att vinna detta, och för en gångs skull kunna unna sig något lite lyxigare. Jag är ju trots allt en sjuttonårig tjej, skulle vara kul att någon gång få hem något annat än mat och andra vuxengrejor :)

  Det känns också som att folk fjäskar så oerhört mycket i såna här tävlingar, det tänker inte jag göra för det känns inte äkta. Då blir det bara en tävling om vem som kan smöra in sig djupast. Denna motivation får räcka, och se om den duger. Jag håller tummarna!

  //Anneli

 13. Lovisa Österlind

  Heejsan! Jag har länge varit sugen på rosenseriens produkter, har hört så mycket bra om dem, bla från dig. Min plånbok är tunn nu och jag har inte råd att prioritera min hy.
  Att vinna detta skulle vara som en dröm som kom i uppfyllelse. Min hud som är så torr och irriterad just nu skulle verkligen behöva någonting nytt och återfuktande, som dessutom innehåller så naturliga ingredienser!

  Jag har aldrig vunnit en sån här tävling, men hoppas du förstår hur glad och hur TACKSAM jag skulle bli om jag blev en av de lyckliga vinnarna! Jag hoppas du väljer mig!

  Ha en underbar dag, och fortsätt blogga som du gör! / Lovisa <3

 14. Irene Eriksson

  hej.Jag vill gärna vara med och vinna bra hudvårdsprodukter.
  Jag har stora problem med klåda på armarna. Har provat olivolja,mandelolja,olika krämer
  kortisonkräm, deksemkräm mm. Inget har hjälp. Är arbetslös och plånboken är tunn så jag HOPPAS på tur nu. MVH. Irene

 15. Karin Hildesson

  Hej där! Självklart är jag med och tävlar i denna grymma tävlingen.

  Jag har hört mycket bra om Rosenserien! Deras produkter verkar väldigt lovande och detta skulle vara en riktig kick för min hy och därmed mitt självförtroende just nu. Om jag kunde skulle jag köpa upp hela sortimentet och alla deras härliga hudprodukter! Jag tycker också att det är en bra serie för det finns något för alla där.

  Jag läser dock första året på gymnasiet och lever i princip på mitt lilla studiebidrag. Tyvärr har jag inte råd att köpa sånt här för dem pengarna, då de går till mer nödvändiga saker om du förstår. Jag kan inte beskriva hur lycklig jag skulle bli om jag vann detta! En goodiebag fylld med fuktkrämer, kroppsoljor och allt vad det är, vem tackar då nej?

  Jag har genom åren haft en hel del problem med min hud, då eksem och torrhet har varit en stor del av min vardag. Det kanske låter överdrivet, men jag har testat på alla kurer och salvor som finns i denna värld – känns det som. Min torra hud skulle verkligen må bra av lite återfuktande krämer och peelingar.

  Jag kan dessutom passa på att säga det att jag är rödhårig, vilket för med sig ett väldigt dåligt pigment. Jag har alltid haft problem med att få färg och bli brun. Så fort jag visar mig i solen utan solfaktor 30 blir jag knallröd och täckt med fräknar, istället för att få en gyllenbrun färg. Dett tycker jag personligen är extremt jobbigt så en brun utan sol skulle vara helt perfekt!

  Jag har redan spanat in dessa produkterna på nätet och jag vill så himla gärna få hem dem i brevlådan och testa om de gör undervärk för min hy. Det hade verkligen varit en dröm som besannades, det kan jag lova! Jag har nu försökt förklara hur mycket jag vill vinna här på din blogg, hoppas verkligen det räcker för att jag ska bli den lyckliga vinnaren! Jag håller tummarna riktigt hårt.

  Stora kramar från mig! /Karin :) ?

Annons
stats