Vinn en trimmer från Philips | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vinn en trimmer från Philips

Nu ger jag dig chansen att vinna Philips kids clipper? samt en klippkappa anpassad för barn. Den här trimmern underlättar defintivt klippningen,den är tyst och skonsam, har hela 15 inställningsbara klipplängder upp till 42 mm samtidigt som den är lätthanterlig. Varför den är så effektiv, är för att själva klippningen inte ens tar 3 minuter. Vi brukar denna trimmer i det här hushållet.

Läs mer om produkten, klicka här.
Läs vad jag tycker om produkten, klicka här.

Philips Kids Clipper

Jag medverkar i en tävling där jag kan vinna en effektiv hårtrimmer anpassad för barn. Hårtrimmer kommer ifrån http://www.philips.se/index.page. Tävlingen hittar du hos Emma-Lou på http://emmalou.myshowroom.se/vinn-en-trimmer-fran-philips/

Enkla tävlingsregler:

1. Skriv ett inlägg i din blogg, där du kopierar ovanstående kursiva text + bild.
2. Kommentera i detta inlägg och berätta ditt bästa tips för att få ett barn att sitta still under klippningen.

OBS; glöm inte att länka till ditt tävlingsbidrag i kommentaren.

Ett plus i kanten är om du tipsar dina vänner om tävlingen också.

Tävlingen avslutas den 15 januari 2010 klockan 23:59.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. angelica

  åh en trimmer skulle ja behöva till mina två pojkar vars hår växer som ogräs!!! :-))

  mitt bästa tips är ett paket russin och bolibompa, för länge sen när min stora son var liten och ja hade trimmer så satte ja honom i badkaret och klippte o lovade honom att bara han satt stilla så skulle han få bada när ag var klar! GISSA om han satt still och väntade på ett härligt bubbelbad!!!!

  tack för en toppen blogg!!!

 2. Mariaz

  http://icakuriren.se/Bloggar/Lasarbloggar/Mat–Dryck/Efterratt-ar-mums/

  finns mitt lilla inlägg på:-)

  Mitt bästa o enda fungerande tips i den här familjen där jag har en 4-åring med järnvilja är att sätta honom i badkaret med en glass eller två. Blött hår och en glass gör att jag blir snabb som blixten. Sista lyckades jag klippa medans han spelade ett dataspel. Lillkillen har nämligen blivit datafrälst och riktigt snyggt blev det för en gångs skull:-)

 3. Inita

  Hej. Jag har en son på 14 mån som jag brukar själv trimma. Jag brukar alltid ge han så han får hålla o känna på trimmern. Efter en stund så brukar jag starta så han hör hur den låter. Sen börjar jag alltid försiktigt o klippa han, sen blir det några pauser o sen fortsätta igen. Det blir o klippa han ganska ofta för hans hår växer väldigt fort.
  Jag tror att det hade underlättat med denna trimmer för våran e inte det bästa..ibland e jag rädd att man kanske skadar hans fläckar som han har på huvudet..men tyvär har man ej de pengarna för o kunna köpa en bra trimmer.
  Vi håller tummarna

Annons
stats