Vinn en personlig barnbok | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vinn en personlig barnbok

Nu kan din lilla prins eller prinsessa bli huvudperson i en alldeles egen bok – om sig själv. Specialiserade barnboksförlaget Beebook lanserar nu en personlig bok där huvudkaraktären genom att vara några gummor behjälplig blir krönt till prins eller prinsessa och ståtligt firad på slottet. Ditt barn blir huvudperson genom uppladdning av en ansiktsbild till Beebooks hemsida.

beebook_tavling

Jag tävlar hos Emma-Lou där jag kan vinna en personlig barnbok. Tävlingen som sponsras av www.beebook.se finns här: http://emmalou.myshowroom.se/vinn-en-personlig-barnbok/

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 15 mars klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar (fler tävlingar är på ingång), klicka här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Klart jag vill vara med. :)

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.14281521

  Det här skulle vara den absolut bästa födelsedagspresenten som vi kan ge våran underbara lilla prins i ett års present nu den 6 april.
  Vi letar och letar efter att hitta något som vi verkligen vill att han ska ha men vi tycker att det är så svårt.
  Vi vet ju att han inte kommer att komma ihåg sin ett års dag men om han får en egen bok där han själv är huvudpersonen så kommer han ändå att veta att han fick något riktigt jätte bra av oss. Något som han i sin tur kan visa sen när han får barn.

  Massa kramar Madde.

 2. Linda

  Hejsan!

  Jag är gärna med och tävlar.

  Här har jag länkat:
  http://lindet.blogg.se/2010/march/jag-vill-vinna.html

  Jag vill vinna den för jag vet hur underbara de här personliga böckerna är. Vi beställde en åt vår dotters lille kompis, som han ska få i doppresent. Men hade gärna haft en egen också. Men ekonomin är tajt, så det får nog vänta ett tag med alla “lyxiga ting”.
  Så vi hade blivit otroligt glada för denna fina bok, och Lovina hade nog blivit stolt över att få vara en prinsessa för en stund. Hon är ju alltid vår lilla prinsessa, men att få vara med i en bok är ju inte illa=)

  Håller tummarna stenhårt!

  Kram Linda

 3. JenniLi

  SV: För han sitter på ett utslussnings hem. Han har precis kommit från kåken. så samma regler som där =)

 4. nilma

  sv: det jag menade i moderedaktörsinlägget var ju att de som har 10 000 besökare varje vecka klassas i mina ögon som stora bloggare och att de kanske ville ha betalt om de skulle göra något sådant i så fall.. jag tror nämligen jag skrev något i stil med “det var inga dåliga krav”. så att jag är redaktör för något helt annat har inte med det att göra :)

Annons
stats