Vill du se mig död? | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Vill du se mig död?

Som mina läsare väl vet om, brukar det inte förekomma vare sig bloggbråk eller annat oseriöst i min blogg, eftersom jag skriver om det jag brinner för, nämligen familjelivet, matlagning, hår och skönhet med mera. Det vet ni alla så mycket väl om, eller hur? Jag gillar inte att publicera sådan här skit på min blogg, men helt ärligt så är jag trött på att en viss person (med flera) ska trakassera mig och min familj så pass att vi även ska behöva bli hotade till livet. Vad i hela världen har mina barn gjort för att förtjäna detta? Eller ens min make? Jag struntar helt i om någon inte gillar mig, för vet ni vad? Det finns personer jag inte alls hyser annat än förakt till. Jisses, personkemin går väl för bövelen inte ihop alla gånger heller?!

Jag tänkte inte smälla bomben alls eftersom jag trodde att trakasserierna upphörde för gott i och med polisanmälan (och den där julklappen som skickades), men när trakasserierna gentemot mig och min familj återupptas 1½ månad senare, ser jag längre inget annat val. Jag hade helst sluppit att publicera det här skräpet i min blogg, men nu gör jag det för att visa att jag vet vem och vilka det är som ligger bakom trakasserierna.

ipnr

Trakasserierna i den här bloggen startade i början av december månad 2009. De första kommentarerna inkom nattetid från hotell Rival som ligger beläget på Södermalm i Stockholm. Kommentarerna finns sparade och supporten på detta blogghotell kan intyga att dessa inkommer från just denna IP-adress – samtidigt som jag befinner mig hemma, alltså är det ju inte jag som ligger bakom detta (som JE gärna vill få en del att tro), eftersom jag inte kan befinna mig på två platser samtidigt.

Just den här helgen spelade pojkbandet Backstreet Boys i Stockholm och vilka pojkbandshysteriska trettioåringar befann sig på just det hotellet den helgen?! Se mejl från JE nedan.

messengerEtt urdrag ur en mejlkonversation från Je, skriven till mig. Vilja lösa gåtan va? Vilket skitsnack!

messengerkon

JE bifogade dessutom en Messengerkonversation hon hade haft om mig. Kommentaren som Mariah anspelar på, var där det hade kommenterats att jag två veckor efter förlossningen tydligen hade varit ute och röjt loss på Melles? *skrattar högt* Jag brukade rullstolen vid den tidpunkten samt att min två veckor gamla bebis opererades för magmunnen. Just den kommentaren med flera, skrevs i detta inlägg – från hotellet som JE och hennes väninnor bodde på.

Mariah: nu vet du att JE ljög för dig. Din vän som kallade sig för GEO har Bredbandsbolaget som leverantör och jag vet mycket väl om att det inte var hon som var “Stalker, Sjödalsgymnasiebrud”. Däremot skrev din vän en hel del skit om mina bröder och just därför publicerade jag inte kommentaren. Lite lustigt dock att Je försöker få det att låta som att det är din vän som skulle vara Sjödalsgymnasietjej. Je ljuger dig rakt upp i ögonen och nu vet du det.

När jag inte tog åt mig av skitsnacket började personen att utge sig för att vara mig och skriva elaka kommentarer till andra bloggare runt om i Sverige. Det hotades även med att mina bilder stulits och blivit upplagda på sexsidor. Det påstods även från denna person att jag var dotter till en kvinna boendes i Göteborg, en kvinna som på fullaste allvar tror att hon blir våldtagen för att skaffa barn till kändisar. Enligt hennes egen utsago ska hennes egen dotter vara barn till Elvis Presleys son (vem nu det kan vara, för han har väl bara ett barn, Lisa-Marie?). Kvinnan som själv är född närmare slutet av 60-talet, tror sig vara dotter till James Dean som dog på 50-talet.

Efter att denna kvinna kontaktade mig i tron om att jag skulle vara hennes dotter, blev jag tvungen att avslå detta eftersom detta inte är sant. Alla som känner mig och mina föräldrar samt bröder, vet att jag och mina bröder har rätt föräldrar. Det syns liksom på långa vägar att vi är syskon.

För ett par veckor sedan ringde min vän Camilla mig och berättade att det påståtts en jäkla massa skit om mig och min familj, just på den här göteborgskans blogg. Tydligen hade en viss “Petra” tagit kontakt med henne om diverse teorier om att min man exempelvis ska ingå i finska maffian *tillåt mig asgarva*

hot

Ett par utdrag från vad göteborgskan har skrivit till mig. Vad jag inte förstår är vari jag lägger mig i? Det jag bloggar om är matlagning, familjelivet, skönhet och hår m.m. och jag kontaktar inte någon av personerna som omskrivs i detta blogginlägg. Det jag har gjort, var att skicka en julklapp till ena JE:s barn, eftersom detta barn är släkt med mig och mina barn. Och det var då trakasserierna stannade upp. Men självklart påbörjades trakasserierna återigen, precis som alla andra gånger dessa 8-9 år de har pågått.

Göteborgskans la ut ett mejl på sin blogg, från denna JE (jag bifogar bara en mening):

“Jag såg i besöksloggen i min blogg att jag har fått en hel del sidvisningar länkat från dig.”

– BUSTED! Blogginlägget där denna JE:s bloggadress låg ute, var aldrig direktlänkad utan stod i textform, vilket det alltså gör det omöjligt att kunna se länkhänvisningar då man måste kopiera url och klistra in i fönstret.

länkhänvisning

Såhär kan länkhänvisningar se ut – och det är endast möjligt ifall det är en direktlänk från webbplatsen man klickar in sig ifrån.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. alexandrasliv

  Jisses! Förstår vad du menar.. Och det var sånt här jag syftade på. Bra att du inte blivit tyst och hoppas du orkar fortsätta trots terror.

 2. Lojsan

  Men shit vilken människa!
  Har fått en till kommentar, men den va mer riktad till dig:S

  *censurerat*

  “Jag tror Emma-Lou behöver få stock!”

  Shit vilka jävla idioter de finns där ute, avundsjuka sådana åxå!! :/

 3. Olivia

  Men gud! Vilka hemska människor det kan finnas, antingen har de inget liv eller så är de avundsjuka och har inget bättre för sig än att trakassera dig. Undrar vad de vill få ut av det…
  Tur är ju att du har flera bloggläsare som står upp för dig och gillar din blogg…keep up the good work!

 4. Pem

  Tänk att folk orkar lägga en sånn energi på att vara så avundsjuka eller vad de nu annars skulle kunna vara! Hoppas att detta löser sig snart för de e ju inte klokt detta!!!
  Kram på daj å ha en go tisda!!!

  SVAR: Japp, visst handlar det om avund – men vilken sorts, det vet jag ej. Ett säkert kort, är att båda dessa kvinnor vill att jag ska sluta blogga, med tanke på vad de har skrivit i vissa av kommentarerna till mig, ex “skyll dig själv när du bloggar så öppet” osv.

  Men när det skickas kommentarer och sms till min make,om att han ska lämna mig samt att det skrivs lögner om att min make skulle ha varit otrogen mot mig med en av dem (tillåt mig spy), så undrar man vad för mer avund det kan handla om, för det där rör inte bloggen utan de vill ju förstöra mitt äktenskap. Ena kvinnan har jag eller min familj aldrig ens träffat? Vad har hon med mig att göra?

  Under hela min senaste graviditet jagades jag av dem i form av kommentarer, sms och skitsnack från deras sida. Ta bara bloggarna de skapade i syfte att kränka mig, gjorde sig roliga på mina krämpor (foglossning, rullstol, sammandragningar, förkortad livmoderhals m.m.) osv. utan anledning, det fanns INGET jag eller mina barn hade gjort för att förtjäna detta. Dessa två kvinnor är farliga människor, speciellt med tanke på att de äventyrar mina barns liv med den här nya personen de har dragit in, människan som hotar mig till livet.

 5. sandra

  Men snälla nå`n, hur länge ska det här fortsätta?! Och du känner alltså den där människan?? Jag hoppas att den där polis- anmälan leder någonvart, det här är ju helt sjukt.. Hon måste ju vara helt galen!

 6. Kaffehörnan

  Hej vännen
  Oj oj de var de värsta, jag vet ju lite vad du fått stå ut med, men så värst trodde jag ej.
  Vi pratade via mejl de vet jag
  Jag tycker de är bra att du skriver om de till 100 %. Så kan alla se vad som händer
  kramar

  SVAR: Jepp och värre är det. Jag skrev bara om vad som pågått i den här bloggen, då skulle du bara veta om vad för sjuka kommentarer dessa personer har skickat under alla år jag bloggade på Metrobloggen, för att inte tala om allt dessförinnan. 8-9 års tid, är länge för terror.

 7. Petra

  God Morgon!
  Kommer ihåg när dessa kommentarer från “dej” dök upp hos bloggare på metro…
  Har folk verkligen inget eget liv, utan måste bara sabba för andra..
  Hoppas det löser sej för er :)

  Kram

 8. Browneyedgirl

  Men fy vännen, jag hade inte en aning om detta.
  Sorgligt vilka människor det finns. Förstår om du är upprörd och tycker det är bra att du skriver om detta så fler får se.
  Finns här om du vill prata av dig, bara att mila då =)
  Stora kramar gumman
  PS: Hoppas det löser sig för er skull

 9. Ingrid

  Jag vet inte vad jag ska säga, det är ju helt sjukt! Jag förstår att du är upprörd, och jag hoppas för din och din familjs skull att det får ett stopp snart! Många kramar, Ingrid

 10. Kashaya

  Sv. Det förstår jag verkligen! Förstår inte hur folk tänker när de håller på så där… Så trist att du och din familj ska behöva råka ut för sånt där.=(

 11. amsibamsi

  Råka klicka in på din blogg av en tillfällighet, jag skaffa blogg här på myshowroom idag. Min kille titta över axeln på mig och sa att han är barndoms kompis me din brorsa, mikael. Min kille heter christian blomstrand, o jag tror du känner hans syrra linda? Va osäker på om jag skulle våga skriva det me tanke på det obehagliga du berättar i inlägget… Jag är ingen sån där läskig männska, jag är helt normal och skulle knappt göra en fluga illa ;) Tyckte bara det va lite kul attt han kände igen dig o ville berätta det…
  Ha det så bra :)

 12. Cammie

  Det jag inte förstår är VARFÖR man vill göra någon illa och genom att leta upp människor med allvarligt psykiska problem hoppas att det leder till att personen skadas allvarligt?! Det som har varit har varit, varför försöka “hämnas” eller vad fan de nu håller på med, det är väl bara att försöka glömma och gå vidare istället för att göra allt för att försöka hålla någon slags relation till en person man hatar?
  Dessa personer är så sjukt äckliga. Jag trodde att jag hade stött på patetiska människor i mina dar, men när jag stötte på dem var det nog första gången som jag verkligen förstod hur äcklig en person måste vara för att få kallas patetisk. De ger inte världen något gott och frågan är vem fan som kommer sakna dem när de är borta?

 13. punklantis

  Men fy fan vad läskigt!
  Hur i helvete kan man vara så sjuk i huvudet??

  Mina tankar på dig och din familj! det här är ju helt otroligt….

  Kram!

Annons
stats