Väldans många produkter (bild) :-) | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Väldans många produkter (bild) :-)

d5000 1010

Just Glow har jag läst om på en del andra bloggar, så det ska bli intressant att få prova dessa själv. Om ett par veckor följer recensioner – eftersom det tar tid att vänja håret vid en ny produkt. Man ska inte dissa ett shampo efter första användningen, om man inte får konstiga utslag förstås. Räkna istället med att kunna bedöma produkten efter 2-6 veckor. Byter du för övrigt från ICA:s budgetshampo (överfulla med kemikalier) till ett naturshampo, är det självfallet att det tar sin tid. En naturprodukt innehåller inte de kemikalier som rengör och avfettar hårstrået på djupet. Sådana ingredienser kan i längden vara uttorkande, vilket inte alls är så bra.

Visste du att de flesta shampon som säljs i butik, faktiskt innehåller en ingrediens (SLS) som används i bilvax?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. inafinas

  svar: nej det vet jag inte vem det är =O
  angi eller angela som hon heter är en av mina bästa vänner och hon är iinte så aktiv när det gäller datorer haha ja om det inte e shopping eller recept haha

  ja det vore supersnällt=) gud vad gulligt av dig :)
  ta vad du vill, vi äter det mesta=)
  kramis

 2. inafinas

  svar: javisst du får kolla upp det=)
  ja avancerade maträtter funkar inte för mig haha måste ju tänka lite på dom som ska äta det ;)
  ja du har massa bra recept =))))

 3. Ingrid

  ja det var riktigt läskigt faktiskt! det såg ut som jag hade jättejättemycket mjäll, för så fort jag drog fingrarna genom håret bara det ramlade ner stora vita flingor, som inte fanns innan och inte efter att jag slutat med schampot. så fort jag bytte så blev det bra igen :)

  hoppas du haft en fin dag! :D

 4. feztis

  Härligt! Fynda i mataffären är som sagt det bästa ;) och att det var i ett område är ju bara ett +

  Omväxling förnöjer..eller vad är det man säger ;)

 5. Sandra

  Svar: Jag kollade det inlägget men jag har inte hunnit kolla produkterna än… Jag börjar fundera på det här med barnschampon, är det lika illa med dem?? Har du något tips på bra schampo för småbarn isåfall?
  Jag vet faktiskt inte hur det är med blåsipporna nu, här är det såna blåsipps- hav varje vår! Men eftersom jag inte var säker så fick hon bara ta EN, för säkerhets skull :)

 6. inafinas

  ajust det, för att bli medlem måste man bli inbjuden och det e massa köer och tar tid…det e därför jag lottar ut mina inbjudningar=)

 7. inafinas

  svar: åh jag skulle oxå behöva stoooorhandla hehe
  jag e väldigt pysslig och kreativ av mig fast inte när det gäller mat och sånt haha jag hatar egentligen att laga mat och hade jag inte haft barn hade jag nog levt på nudlar -skratt-
  blir jag rik nångång ska jag KÖPA en egen kock haha

  men jag e jävligt dålig på att laga mat så det kanske e därfr jag tycker det etråkigt för det smakar blää haha

  bloggsvar är nån ny grej alla verkar ha börjat med haha folk kan ställa frågor till dig och du svarar..eller inte ;)
  kolla på min sida så ser du =)

 8. Kashaya

  Sv. Visst är den söt?=)

  Nej det är inte färgat just nu men jag funderar på att boka tid för att färga och klippa det bara jag får tid någon gång. Har bara inte riktigt haft tid för det har varit så mycket annat så just nu är det väl i stort sett min egen färg. Är nog lite kvar av en gammal slingning i topparna.

 9. DesignEmilia

  Sv: Nej jag har ju inte det, det är min sambo som har. (lång historia det där..) Jo jag hade designemilia innan, men jag blev tvungen att ta bort den bloggen pga av lite omständigheter.. så nu har jag fått starta denna istället.

 10. inafinas

  Jag tyckte oxå glow gjorde mitt hår jätte torrt och svårt att borsta men som sagt det är väl olika kanske..
  Svar:
  tack vad rar du e =))) jo jag var faktiskt jätte duktig förut med att lägga ut bilder på typ allt haha men sen jag köpte den här jäkla mini datorn (den enda jag har) så blev det så krångligt så jag gav upp MEN jag har en mus till den nu iaf så jag ska bli bättre=)

  Jag älskar din blogg då e så himla duktig och gör sakér från grunden och det e så kul och läsa och få tips och ideér =)
  Kommer testa allt fan haha =)
  kramis

 11. DesignEmilia

  Sv: Jo det är väl så. Men man känner sig ju så utanför när alla blir föräldrar och man själv står kvar på ruta ett lixom. Men så är det!

 12. feztis

  Vardagssysslor räcker gott och väl för att man ska bli trött ;) Själv har jag pluggat, städat och varit iväg på ett möte och redan nu är jag tröttare än tröttast, usch!

  Det är ingen höjdare att sova dåligt, speciellt inte under en längre period. Hoppas du lyckas sova bättre inatt.

 13. MIss A

  Inte att rekommendera alls, funkade inte alls i mitt hår blev bara tovigt så min pojkvän fick det :)

  SVAR: Sjyrrebyrre där då, haha ;-)

 14. Ingrid

  Ja ibland är det riktigt svårt med schampon! Ett som jag struntade i direkt var ett schampoo och balsam från coop xtra som jag köpte när jag nästan va pank. Efter första tvätten var håret alldeles flottigt, det kliade i hela huvudet och jag blev så torr att det lossnade skinnflagor hela tiden! det använder jag aldrig mer :S

  gud vad söt J var i sin nya sparkdräkt!! :D

  SVAR: Det där var ju riktigt illa alltså, när det lossnar skinnflagnor? Förmodligen är det kemikaliernas verkan på din hårbotten eller så kan det handla om en allergisk reaktion. Ska faktiskt kolla upp vad deras shampo innehåller…*ryser*

 15. Kashaya

  Har sett de där och varit sugen på att köpa och testa det några gånger men just nu har jag så mycket schampon så det får bli någon annan gång.=)

  Sv. Ja lite tråkigt att den inte fungerade så bra (vår iallafall) för det känns som en väldigt smart sak annars.

 16. Linda

  Det glow köpte jag sist men blev inte alls nöjd med det, gick knappt att borsta ut håret o håret kändes helt torrt, men kanske är olika från person till person :)

  SVAR: Du har helt rätt i att produkterna skiljer sig mellan olika hårkvalitéer.

Annons
stats