TIPS:prova ny barnmat gratis - och få en lyxmiddag som tack! | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

TIPS:prova ny barnmat gratis – och få en lyxmiddag som tack!

barnmat

Själv kommer jag inte ansöka om detta eftersom jag lagar sonens egna ångkokta och nyttiga mat själv. Dessutom har jag inte tid att bedriva fler bloggar utan jag väljer att satsa på min egna blogg. Däremot vill jag väldigt gärna tipsa er andra föräldrar om detta finfina erbjudandet. 

Vill du prova ny barnmat? Sajten Familjeliv i samarbete med Nestlé söker familjer som vill testa nya barnmatsprodukter samt blogga om upplevelsen och bemöta kommentarer och frågor. Detta test kommer att pågå under mellan 6-8 veckor. Åsikterna är enormt viktiga och du har chans att påverka framtida sortiment hos Nestlé.

Såhär gör du för att ansöka: Mejla namn, adress, mejladress, antal barn samt ålder på dem, till testpatrullen@familjeliv.se och skriv Nestlé som rubrik. Glöm heller inte att motivera varför just du och din familj skulle passa  att ingå i testpatrullen. Sista ansökningsdag är fredagen den 5 mars 2010.

Kriterier: Ditt/dina barn bör vara mellan 6-36 månader – och du ska självklart gilla att skriva samt kunna bemöta kommentarer och frågor.

FamiljeLiv väljer i samråd med Nestlé ut tre familjer som kontaktas via mejl med mer detaljerad information hur testet och bloggningen fungerar.

Om du blir en  av de utvalda familjerna får du en lyxmiddag för två personer (värde av 1 500 sek) och tremånaders förbrukning av Nestlés barnmat (värde ca 1 000 sek) som tack för din medverkan.

Citerat från Nestlé:

NaturNes, gott blir nyttigare med ångkokning
Alla ingredienser ångkokas separat och exakt så länge som är optimalt för just den ingrediensen. På så sätt bevaras den goda smaken tillsammans med näring, doft och färg. NaturNes säljs i en praktisk plastburk med återförslutbart lock. NaturNes innehåller liksom all barnmat från Nestlé bara naturliga råvaror och inga tillsatser vilket innebär att de inte har något tillsatt som salt eller socker och inga konserveringsmedel eller färgämnen. NaturNes finns i dagsläget i  22  smaker, med allt från huvudrätter till fruktpuréer.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. feztis

    Ja, jag tyckte det var riktigt otäckt när jag först såg bulan och att det blödde lite om den.. men nu har den värsta svullnaden lagt sig och han är en glad kille igen och har inte visat något tecken på att det är något ovanligt med honom.

    Galen och skittrött det är jag för jämnan känns det som ;) Men förstår om du är det när du lagar mat mitt i nätterna ;)

Annons
stats