Emma-Lou

Annons

Tävling för småbarnsföräldrar: Vinn bitringen ”Stålmannen” från Mykidoo!

Då var det dags att tävla om en barnprodukt igen och den här gången är det bitringen Stålmannen det handlar om. Det bästa med denna bitring är att den är greppvänlig och lätt att kyla ned, vilket alltså är perfekt för en liten som har tänder som spricker upp i tandköttet. Min personliga recension om produkten finns HÄR!

tävling.bitring

Jag tävlar hos Emma-Lou där jag kan vinna en bitring. Tävlingen som sponsras av www.mykidoo.se finns här: http://emmalou.myshowroom.se/tavling-for-smabarnsforaldrar-vinn-bitringen-stalmannen-fran-mykidoo

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 18 april klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar (fler tävlingar är på ingång), klicka här.

ETT STORT PLUS I KANTEN ÄR OM DU SOM DELTAGAR ÄVEN RÖSTAR PÅ MIN SONS EGENDESIGNADE PYJAMAS, KLICKA HÄR! 

Kommentarer

Kommentera

 1. marty

  jag gillar produkter som har flera användningsområden, och särskilt smarta sådana. kan jag verkligen säga om denna!!! jag har inga barn, men skulle vilja vinna till min kompis unge som nog snart börjar få tänder. som du skrev är det ju perfekt då, till att kyla ner. det gäller för föräldrarna att vara beredda. och då kan jag kanske hjälpa till, genom att vinna denna. har tipsat.

 2. Annika

  Ohh… vilken söt bitring! :)
  Å ”stålmannen” – det skulle passa våran lille Rasmus!

  Motivering till att just jag borde vinna är att detta helt enkelt vore perfekt. Rasmus tänder är tydligen redan på väg av vad både vi och BVC kan komma fram till. Och vi har inte köpt nån bitring ännu – då jag inte hittat nån jag tyckt verkar bra. Än så länge funkar det väl okej, men snart kommer ju fler tänder också, och han får ju nog till slut – då måste vi ju ha en bitring.
  Eftersom jag är så ”kräsen” och bara vill ha det bästa så litar jag på dej, och tror att detta vore jättebra för Rasmus ;)
  Dessutom känner det lite sådär att köpa grejjer just nu. Varmvattenberedaren här i huset pajade för ett par veckor sen- en kostnad på 15k! Känns tufft, men det går. Men givetvis är det bra med alla utgifter man kan slippa undan i samband med det här…!

  Har länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/bitring-emmalou-184.html
  Ska även springa in på liberos hemsida nu, ang din pojk’s pyjamas!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 3. Ellinor S

  Här är min länk:
  http://tavlingsprotokoll.blogg.se/2010/april/bitleksak-18-april.html

  Motivering:
  Jag fick för en dryg månad sedan veta att min närmsta vän är gravid. Hon är 19 år och har bara en deltidsantsällning på ICA. Hennes fästman (pappan) har mitt upp i allt lämnat henne och hon bor med sin farmor just nu. Jag har bestämt mig för att delta i så många tävlingar jag kan som har vinster för barn och bebisar. Jag vill verkligen få möjligheten att ge henne något, som en liten tröst. Hon förtjänar det verkligen! Jag skulle verkligen inte ta chanserna från andra med barn eller gravida utan en anledning. Jag vill verkligen göra något för henne, litet som stort. Tack för chansen!

  Har även röstat på pjamasen :D

 4. Browneyedgirl

  *hihi* hur söt är inte du tjejen =)
  Brukar ibland ligga med på topp 100 listan, då typ på plats 70 som bäst, men men jag är bara glad att jag har så många fina läsare som förgyller mim dag *myser*
  Ta hand om dig vännen, kramas

 5. Ingrid

  ingen fara, man vill ju hjälpa till! annars kanske folk börjar undra lite över tävlingen ;) Men tack för rosen! :)

  Ja det var verkligen jättesött av henne, jag blev alldeles rörd! Hon är en väldigt blyg liten tjej, men hon kommer gärna fram och handlar av mej när hon är inne på pressbyrån. även om jag har längst kö :P Men roligast var att hon fick tillbaka telefonen, det var ju det viktigaste! :)

 6. Ingrid

  hallo babe! hade jag haft barn hade jag varit med och tävlat direkt :D Men ska det stå ”Jag tävlar hos Emma-Lou där jag kan vinna en personlig barnbok.” Det var väl en bitring va?

 7. rock n roll mamma

  röstade på sötaste J nu
  så trisst att ha ont nu när ni planerat att göra ngt skoj tillsammans!
  kom du ihåg när jag berättade om S nackspärr i vintras när han fick ta triparol. så jag vet precis hur illa och ont det kan vara/göra! bada varmt kanske mjukar upp från ryggen lite!

Annons
stats