Emma-Lou

Annons

Tävling för småbarnsföräldrar; 5 st vinner uppsättning med milda hudvårdsprodukter.

Dags att tävla igen och denna gång handlar det om skonsamma produkter ämnade för barn och familj. 5 st vinner en varsin necessär med tre olika produkter, tävlingsregler finns under bilden. Nedan följer kort info om det du kan vinna!

Diaper Cream
Skyddande kräm för blöjområdet. pH 5,5 – Håller huden frisk. Hjälper babyns hud att bygga upp sin naturliga skyddsbarriär. Titanium dioxid bildar en skyddande barriär mot urin och avföring som kan orsaka inflammation. Effektiv lindring vid hudrodnad, förebygger utslag i blöjområdet. Kliniskt testad. Fri från färgämnen, parfym och parabener. Används vid blöjutslag och förebyggande vid blöjbyte.
 
Sebamed Baby Cleansing Wipes
Tvättservetter som rengör och återfuktar. pH 5,5 – Håller huden frisk och hjälper babyns hud att bygga upp sin naturliga skyddsbarriär. Rengör skonsamt och innehåller en återfuktande lotion som förebygger uttorkning av huden. Pantenol och kamomillextrakt tillför fukt och lugnar irriterad hud. Kliniskt testade. Fritt från alkohol, PEG, färgämnen, parfym och parabener.
 
Sebamed Baby Bubble Bath
Skumbad för känslig babyhud. pH 5,5 – Håller huden frisk och hjälper babyns hud att bygga upp sin naturliga skyddsbarriär. Tvättar skonsamt och lugnar irriterad hud. Bevarar hudens naturliga fuktbalans. Svider inte i ögonen. Kliniskt testat. Fritt från färgämnen, parfym och parabener. Häll några droppar i badvattnet. Behöver ej sköljas av efter bad.

tääävling

 

Hos Emma-Lou vinner 10 st en varsin necessär med tre produkter från Sebamed, tävlingen finns här: http://emmalou.myshowroom.se/tavling-for-smabarnsforaldrar-10-st-vinner-uppsattning-med-milda-hudvardsprodukter/

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 13 juni klockan 20:00 att tävla. De med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar, klicka här.

Kommentarer

Kommentera

 1. marty

  hejsan! har tipsat lite vänner om tävligen. jag skulle vilja vinna för att ge bort till en mamma som har en bebis som ofta har röd stjärt., inte för mig alltså. :)

 2. Sanna

  Det skulle vara perfekt att vinna dessa produkter till min dotter som springer omkring med blöjor som ska bytas stup i ett med parfym och alkohol fria tvättlappar. När hon sedan är ute i sandlådan eller i lekparken och leker så passar det perfekt med ett härligt bubbelbad innan läggdags och att produkterna är bra för känslig hud är pricken över i:et.

  Länkat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/june/tavlar-om-en-necessar-med-produkter.html#comment

 3. sandra

  Min minsta tjej har väldigt torr och känslig hy. Vi smörjer och smörjer och har testat alla produkter vi har blivit rekommenderade av BVC och Apoteket, men det är inte mycket som fungerar. Hon har torra kliande fläckar överallt och hon kliar sönder sig min stackars lilla skrutt… Våta tvättservetter kan vara förödande för hennes hy, när vi var på semester och inte hade tillgång till vatten hela tiden var vi tvugna att använda våta tvättlappar. Detta resulterade i att hon såg alldeles skinnflådd ut! Fruktansvärt. Badolja har vi också problem med, och badskum är helt omöjligt, hon blir bara mer torr och kliar sönder sig ännu mer… Så jag är absolut med och tävlar, i hopp om att äntligen hitta bra och skonsamma produkter för Lovas känsliga hy!

  http://sandrita.myshowroom.se/2010/06/tavlingsdags-igen/

 4. Sara 20år & tvåbarns mamma

  Jag är med :) http://neccin.blogg.se/2010/june/sara-tavlar-2.html
  Jag vill vinna för att Stora tösen älskar att bada med bubblor och gör det ofta, våtservetter behövs alltid och det går åt som sjutton till båda barnen. Lilla tösen har problem med magen och blir ofta röd och irriterad i rumpan för hon ofta får diarre så krämen passar som handen i handsken. Alla produkter går åt som smör här hemma så det skulle va jätte kul att få lite, sen spara det ju in lite pengar med. Både sambon och jag är arbetslösa för tillfället så även om det bara är lite pengar som sparas in så är det guld värt :)

 5. Patti

  Jag är absolut med och tävlar! Just detta passar ju oss perfekt.
  Benji har väldigt irriterad och torr hud.. Får smörja in honom nästan varje kväll innan han ska lägga sig. I badet kan vi inte ha i vad som helst, då han blir irriterad av vissa duschkräm. Även jag har irriterad hud, då jag hade eksem när jag var liten och har väldigt problem med min hud än idag.
  Jag tar i alla fall chansen och tävlar.. kanske jag är en utav dom 10 ;)
  Kram

 6. Kaffehörnan

  Hej gosevän
  De blev en trevlig vip kväll, handla 3 piké tröjor.
  Jag delade ut lite lappar som jag skrivit ut för Mist erbjudandet, dela ut kanske 25 lappar till tjejer
  kram från mig

 7. DesignEmilia

  Sv: Det vet jag faktiskt inte. Under de 3 åren jag har vistats här uppe så har det hetat Köpingsyran iaf :)

Annons
stats