Ta en lätt dusch med rosenvatten och få hyn uppiggad, recept + rekommendation | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Ta en lätt dusch med rosenvatten och få hyn uppiggad, recept + rekommendation

d5000 981

Låt säga att du är på väg hemifrån jobbet/skolan och känner dig en gnutta ofräsch i ansiktet – ta då en spraydusch med rosenvatten. Detta kommer att pigga upp din hy samtidigt som rosenbladsextrakten återfuktar, skyddar och ger lyster. Det räcker med en duschning.

? Emma-Lous alldeles egna ihopkomponerade rosenvatten finns på recept HÄR!
? Eller så beställer du en färdig variant från Rosenserien HÄR!

Mer om skönhet såsom hemmagjorda skönhetsrecept eller produktrecensioner finns i min blogg, bara att klicka på de ord som är ceriserosamarkerade. Annat om hår och skönhet finns kategoriserade ovanför headerbilden.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kashaya

  Härligt med sådan sprayer att fräscha upp ansiktet med.=)

  Sv. Jobbigt när kommentarer man skrivit försvinner, särskilt när man skrivit en lång.

  Usch då lät inte trevligt det där med nacken.=(

  Haha ja är det många barn så kan de verkligen leva om.

  Min långhelg var helt ok förutom att jag däckade med feber och hosta när jag kom hem…=( Var i norrland och hälsade på släkten.

 2. erika

  Jag älskar rosor & när vi köpte huset stog det fem buskar precis utanför vår dörr till uteplatsen, dom flyttade jag + att jag gav bort tre…sen stog det fyra små buskar i en rabatt som for rätt illa av sniglar *morr** men jag tror att det var jag som vann slaget till slut! Sen fanns det en klätter-ros, som jag lovat bort i år så min mamma kommer & hämtar den så fort tjälen går ur backen :-D men vad jag skulle komma till är detta:

  Jag kommer absolut att testa ditt recept på rosenvatten i sommar! Hur länge tror du att det håller sej i en flaska??

  Tack för inspirationen!

  kram

Annons
stats