Sugen på shopping | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Sugen på shopping

http://www.ikea.com/PIAimages/30435_PE118674_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/30435_PE118674_S4.jpg

Bilden kommer ifrån Ikea.

Jag vill gärna göra om barnrummet eftersom bröderna i framtiden ska få dela rum. Byrån ovan kommer att passa perfekt till de båda två. Dock finns färgen endast i vit och brunsvart, så jag tänker ta den vita och måla till ett par egna figurer på byrån :-)

Det är en del möblemang som skall inhandlas, nämligen sängar, matta, hyllförvaring så att J inte kommer åt smådelsleksakerna och så vidare. Det är skoj med projekt och jag kommer att ta en sak i taget, eftersom J endast är 7,5 månader och än inte kommer att flytta in i Z:s rum.

Skulle således behöva köpa en större och något tjockare matta till babylekhörnan jag ska göra i vardagsrummet åt J. Jag gillar Ikea när det gäller hyllförvaring och sängar, men deras mattor suger. Och den där skumgummiplasten som ofta billiga skräpmattor har, är inte av intresse då dessa bara smulas sönder efter en tid. Såååå, tips på några bra inredningssajter?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  den är jättefin den byrån! jag var på ikea idag faktiskt! det var massa rea nu..
  ikeas mattor är verkligen kass! de blir fula med en gång!!

 2. Mim

  Ah, en sådan byrå har vi i vårt sovrum. Den är ganska rymlig och bra. Är också sugen på att fixa till i babyrummet men är sååå pank. Får väl försöka ta lite i taget.

  Har också flyttat från metrobloggen, iallafall på prov. Kika gärna in!

 3. Pem

  Den e juu kaninkäck………var sin sida, kanon jö! Jag hade oxå vitt i tösernas rum…….när jag själv då fortfarande fick välja men nu vill dom ju oxå ha ett finger med i leken……så nu får inte jag välja, men man kan ju styra dom lite i allafall…..ja så de inte blir helt upp åt väggarna i allafall. I slutet på maj så ska töserna och jag tapelsera om dersa fondväggar, stora tösen har just nu lila fondvägg men vill ha lime istället. Lillfisen vill ha lila så hon blir av med sin rosa. Så……de lär bli en överaskning till pappa när han kommer hem från sin helg med jobbet i Amsterdam! haha
  De e alltid roligt att plandera å sedan överaska…….

 4. Lina

  Kan tänka mig att du är nöjd med kurserna, det verkade riktigt bra! :) Bra att veta att det finns i gbg också men jag är sugen på sthlm så det blir nog där för min del också :) Bor du i sthlm förresten? har aldrig riktigt fått klarhet i vart du bor :)

  Åh, va roligt att hon blev glad! :)
  Kul att göra om lite, den vita byrån var fin och blir lite egen sen när du målat lite på den :)

 5. Kaffehörnan

  Ja på hyllor är dom nog i särklass tror jag, annars är Ikea kul att drömma sig bort lite
  Käka lite mat. Ja vilken ramskrik de skulle blivit om Willy hade vunnit
  kram

 6. amsibamsi

  Min kompis har den byrån, den är skit snygg! Men den va tydligen ett helvete att få ihop måste jag varna för!
  Tack :) Ja, det vart typ tårtor, det har du rätt i! Va sugen på att dela dom på mitten o fylla me antingen ännu mer choklad-, eller smör-kräm. Men jag kände att det fick vara nog!

Annons
stats