Silikondroppar | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Silikondroppar

d5000 074Fram till den 15/3 2010, pågår en tävling där du kan vinna just dessa silikondroppar, klicka här för att komma till tävlingen.

Silikondroppar kan aldrig reparera kluvna hårstrån och det kan inga produkter göra, däremot kan serumet för tillfället skydda håret mot ytterligare slitage samt dämpa frizziga såväl som statiska hår. Ett bra knep att förhindra nötning från varmluftsföningen, är att applicera serum innan. Ett torrt och livlöst hår, får med hjälp utav silkesdroppar, mer lyster samt att håret känns lent och ser fräschare ut.

Jag tycker personligen inte att man bör använda silkesdroppar alltför ofta, eftersom det kan få håret att se fett ut. Överkonsumtion är därför inte heller att rekommendera. Det är viktigt att man följer instruktionerna som medföljer (står ofta bak på flaskan). Silkesdroppar är allt som oftast dryga och då räcker det med 2-3 droppar som man masserar ut i handflatorna och sedan drar igenom det icke trassliga håret.

Produkttips:  silk drops, KC PROFESSIONAL, 100 ml (beställ här)

Emma-Lou tycker till om produkten:

Den här produkten luktar gott och gör mitt hår mjukt och glansigt. Dess pumpfunktion minskar dessutom risken för onödigt spill, (något jag har fått erfara med andra märken). Hållbarheten är 36 månader, så pumpfunktionen kombinerad med god hygien (rena händer), kommer denna dryga produkt att räcka länge.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  sv: ja den läser jag gärna. Alltid intressant att läsa andras erfarenheter.
  Hittade ni ngn overall? Vad blev det för ngn?

  Men nu du, är det bara -1,5°c gissa om jag är nöjd. Hoppas verkligen det håller i sig till morgondagen.

  Silikondroppar har jag aldrig haft i min ägo.. Men vore skoj att testa. Iof så har jag nästan aldrig använt något speciellt till mitt hår. Men tycker dock det är kul dom få gånger jag gör något med det.

 2. stinas

  Åh rysare klarar jag bara inte av. Tom thrillers som är läskiga kan vara för mycket för mig. Jag blir så mörkrädd och får för mig att i alla fönster står en massa hemska gubbar som ska döda mig. Vad blev det för någon?

 3. Emma

  silikondroppar är bra tycker jag..
  vi skulle också behöva storhandla..men vi tog en riktig slappardag o va hemma heeela dagen istället.
  imorgon ska A till skolan igen..dags o återgå till vardagen nu igen alltså..ganska skönt

 4. Nattis 2.0

  Jag har varit där och studsat i princip varenda dag denna veckan, upp emot 7:e plats som högst tror jag. det har varit en bra vecka! :) Var 8:e största bloggaren i Göteborg enligt Bloggportalen och är den 10:e största politiska bloggen enligt samma site.,.. i Sverige .)
  Det händer saker! Dags att byta portal tror jag…

Annons
stats