Rösta på mig - och vinn! | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Rösta på mig – och vinn!

d5000 642

Holabadola, jag har blivit nominerad till veckans blogg, kom igen nu – rösta på mig (nr 3)! En av de som röstar på mig, får ett exemplar av boken “Den hemlige kocken” (av Mats-Eric Nilsson). Jag kan för övrigt tillägga att boken är oerhört intressant då den förutom historik, granskning av våra livsmedel, även innehåller en E-nummerguide.

KLICKA HÄR för att rösta på Emma-Lou! *kramkalas*

Tävlingen pågår fram till söndag 10 januari.

Citat från baksidan på boken:

“Mats-Eric Nilsson har varit nyhetsjournalist i snart trettio år. Han är redaktionschef och matkrönikör i Svenska Dagsbladet. Den hemlige kocken, hans första bok, är frukten av flera års undersökningar av våra livsmedel och deras producenter.”

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Ja det kan jag förstå. Men kan du tänka dig att adoptera då? Det skulle jag vilja.

    Ok, jag har hört tre år. Men det kan väl säkert stämma det du säger.

    Vad har ni haft för er idag då? Kram

Annons
stats