Rosenvatten | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Rosenvatten

rosenvattenVanligt vatten är uttorkande i längden och därför är det bra att varva med annat emellanåt. Rosenvatten är vårdande såsom uppfriskande och på så sätt ett bra alternativ för den som vill ha en alkoholfri produkt.

Det räcker med en spraydusch per tvättillfälle. Spraya cirka 2-3 dm från ansiktet eller spraya i handflatan och badda ut över ansikte och hals. Använd Rosenvatten innan applicering av ansiktskräm, annars kan det bli smetigt.

Såhär års kan jag känna av torra hudpartier i ansiktet, eftersom vändorna mellan utomhus och inomhus påverkar i samband med temperaturskillnaderna. Vi går mot kyligare tider, vilket kan leda till en torr och narig hy. Under dagens gång kan en sådan hy behöva extra fukt och då kan man använda en dusch Rosenvatten i syfte att återfukta.

Citerat från Rosenseriens hemsida:

“Förbereder huden för de vårdande hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Neutraliserar effektivt vattnets negativa effekter på huden och fungerar även som en fuktsluss så att ansiktskrämen går 
lättare och djupare in i huden.”

200 ml. Pris: 235 kronor, beställ HÄR!

Innehåll Rosenvatten:Kinesiskt grönt te, vegetabilisk emulgator (från kokos), växtparfym, biokonservering (från veg. fetter), rosenolja, A-vitamin, naturlig E-vitamin och C-vitamin.

Mer om skönhet finns i sidokolumnen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. justine

  hej , hur gick det med jobb söket hitta du nåt av intresse ? Trött idag infektion i en avbruten tand som blev imed njurarna svikta , jag man börjar närma sig 40 och sååå gammal , hi,hi, kramis ..

 2. Amanda - Mamma till Vincent och bebis i magen

  Jag gick upp 22 kg, INTE 2. Och du… ja, du ser nu ska man inte klaga för det finna alltid de som har det värre. Men jag anser att jag borde fått bättre hjälp. Min barnmorska fattade aldrig och jag låtsas att allt var ok bara för att jag kände att hon inte brydde sig. Men du kanske fick den hjälp du behövde?
  Din förlossning lät ju som en av de värre, min förlossning var dock ok, förutom att det tog 36 h för mig…. Förmodligen pga att jag blev igångsatt. Jag spydde mig igenom krystvärkarna men jag fick inga “skador” i efterhand. Så den var helt ok förutom de 36 timmarna. Allt drog ut på tiden och det var 36 timmar med starka värkar, konstant, utan direkt uppehåll…
  Men din man då? Stannade han hemma då? För du kan ju omöjligt ha kunnat ta hand om din son själv om du knappt kan ta hand om dig?? 57 lång och 4625 är inte dåligt för en kille. Vår var 54 och vägde 4330 men jag klarade av honom ändå.

  Men med tanke på din senaste förlossning, kommer ni att skaffa fler barn?? Jag skulle inte våga över huvudtaget… Hur födde du fram er andra son? Kejsarsnitt??

  Jag kommer iaf inte göra detta en gång till… Kroppen blir ju sliten, speciellt om man blir så dålig att musklerna förtvinar. Ryggmusklerna är ju dessutom en av de viktigaste!

  Ja, du var då verkligen tapper måste jag säga!!

 3. Mysan

  Hej Emma.

  Jag har följt din blogg till & från & jag gillar verkligen din blogg. Mycket med olia tips & rå & jag gillar det =-) Därför har jag valt att ge dej en Kreativ Award på min blogg sida. =-) Hoppas du blir glad & tar emot. Kram/ Mysan

 4. Amanda - Mamma till Vincent och bebis i magen

  Då blir det bums till affären för mig då! För övrigt tycker jag att tranbärsdricka är otroligt gott så jag dricker det med glädje, även om det kostar=)

  Egentligen var min grav enbart besvärlig. Men när man pratar om det till andra låter som besvär som andra bara skulle vifta bort. Men jag grät väääldigt ofta mot slutet pga bla svår foglossning, vissa dagar hade jag så ont att jag inte kunde resa mig eller knappt ta mig fram. Så jag låg i soffan. Jag var ganska handikappad, med andra ord. Jag hade en fruktansvärd smärta i ryggen i dryg tre månader mot slutet så var så förfärlig att jag grät (på min praktik som jag gjorde när jag studerade till sjuksköterska), dessa var de största problemen. Jag svullnade upp, fick köpa nya skor, gick upp 2 kg, hade halsbränna och sura uppstötningar så att jag vaknade om nätterna framför allt och mådde jättedåligt… Och mot slutet fick jag också havandeskapsförgiftning och svullnade ännu mer, pga av detta blev jag sen igångsatt. Det låter som att jag gnäller men det var faktiskt en plåga för mig. Jag mådde psykiskt dåligt till slut och ångrade att jag hade gett mig i i detta. Nu är jag gravid igen, och lever på hoppet om att jag ska må bra. Men har tyvärr börjat känna av foglossning, redan ivecka 16… Så vi har pratat (jag och min man) om framtiden,… Ev, om det blir som innan måste han nog stanna hemma en del för att ta hand om Vince för det fungerar inte annars. Så därför, blir det inga fler barn. Hade jag mått som en prinsessa, som många andra gör då hade jag definitvt åtminstonde skaffat tre barn. Nåväl… Jag ångrar inte min son, och det gör man nog inte oavsett hur jobbigt ngt varit, men jag är inte beredd att utsätta mig själv för detta flera ggr. Men jag vet att gravida uppfattas som gnälliga om de mår dåligt under sin grav, men jag tycker att de ska tas på allvar, för vissa har det verkligen tufft….

  My story=)

  Hur var dina graviditeter??

 5. Amanda - Mamma till Vincent och bebis i magen

  Vad mkt schyssta tips du har på din blogg, läste om tranbärsdryck vid UVI, hade en UVI för första gången i mitt liv för några veckor sedan, jag skyller på graviditeten.

  Och jag förstår att du undrar om det var planerat med så täta graviditeter, haha! Faktum är att både jag och min man resonerade som så att om jag blir gravid igen så blir jag hihi. Och jag hade en besvärlig grav med vårt första och tyckte det kändes hemskt om jag skulle vänta två tre år för att gå igenom samma skit igen, jag tänkte att det var lika bra att få allt överstökat=) Så nu sitter jag här igen med bebis i magen. Det känns skönt för mig att veta att detta är sista gången, att jag liksom gjort mitt. Så ja, det var planerat på ETT sätt, vi trodde dock INTE att det skulle ta knappt tre månader innan jag blev gravid igen. Men det gick fort.

  Men det är också skönt att ha några år emellan som du, då blir det ju lite lättare med tanke på att storebror är lite mer självständig=)

 6. jessica

  Det verkar gälla flera kommuner men inte alla, har kollat lite i forum på familjeliv och där verkar de gälla flera men inte alla.
  Själv har jag aldrig haft UVI så jag dricker bara tranbärsjuice för att det är gott :) annars dricker jag brämhults juice den är inte billig den heller 23 kr för 1 liter minst vissa säljer dyrare men den har inga konserveringsmedel och sånt i eller alla fall den som har minst.

 7. nilma

  Hihi detta var inte skrivet nyligen va? “Nu är hösten på ingång och då kan jag känna av torra hudpartier i ansiktet…” :P

  sv: ah det är rätt det!
  visst är de supersnygga? :)

  SVAR: HAHA, aaah.. hade glömt att lägga över just det inlägget från gamla bloggen nämligen, så körde bara rakt av! :-) Sökte efter produkten häromdagen och märkte först då att jag missat lägga över den! :-)

 8. jessica

  Jo man gör så gott man kan, ska banneme få bort magen hehe. tranbärsjuice skulle jag nog dricka oftare om de inte va så nedrans dyrt och socker förståss

Annons
stats