Redan torsdag, huuua | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Redan torsdag, huuua

Good morning sunshines (jag har dock varit uppe i flera timmar, men sysslat med annat)! Hoppas att ni mår bra idag?!! Här är det helt okej :-)

Tänk vad veckorna riktigt springer iväg egentligen, snart är det åter helg och inom kort fyller jag år?! Huuuuua, jag börjar bli gammal känner jag, hahahaha :-)

Hur gammal tror du att jag är? Svara ärligt och motivera ;-)

Missa inte tävlingen där du kan vinna en kemikaliefri fotkräm.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jussy

  nu kan du se två av mina publicerade artiklar på min blogg Glädjespridaren senaste inläget , jag ska nu när har tid och få min andra artikel scannade göra en portfollio , med dessa två , njursviktigt artikel , glädjespridaren som en start som meriter och sen mentorn jag fått ann-louuse som sen 1990 jobbat som skribent och tv , böcker m.m. och dig om det gick bra för kommande uppdrag , kram

 2. Kaffehörnan

  Hej kalasvännen
  Tillbaka igen efter 2 dagar modell
  Jaså du fyller år imorron jättekul
  Ja de var svårt du, jag gissae på 31
  Du ser ungdomlig ut, fina drag
  kram

 3. Jenny

  Ja, nu råkar jag ju veta det då du gick 1 eller 2 klasser under mig på högstadiet :-) Men hade jag inte vetat så hade jag nog gissat ganska rätt ändå :-)

 4. C

  Jag tror du är 26/ fyller 27. Vet inte varför, det känns bara så eftersom du hunnit få två barn och sådär :)

 5. Kashaya

  Ojdå svårt…. 25? Har egentligen ingen aning om varför, tycker du ser ut att vara något sånt. Kanske yngre men du har hunnit med två barn och att utbilda dig så.. jag gissar på 25.

 6. Pem

  Åldersgissa?! ojdå, hur ska detta sluta?! *asg*
  Man brukar ju få åldersnoja vid 25, 30 eller 35 osv…….men du e ju inte 35, inte heller 30 men jag gissar på att du har passerat 25 så…………min gissning skulle nog bli 27.
  Kram på daj……..hoppas inte jag tagit i för hårt……….=O)

 7. Lina

  Ja ellerhur var det härliga kläder! man blir ju så sugen på att shoppa nu :D

  haha jag tycker att du ska testa det typ..nu ;D du kan inte vänta helt år ju! haha.. Men gunniess finns som 3,5% på ica och andra mataffärer. Där finns det flera sorter som kommer från irland. Personligen gillar jag guinness bäst när det gäller mörk öl. Jag tror att gunniess borde finnas på systemet också, har nog aldrig köpt därifrån dock. Annars finns det på många uteställen i Stockholm :)

  Oj vad svårt att gissa ålder men jag skulle nog gissa på 28 eller så. Du ser inte gammal ut men några år bör du ha på nacken när du har två barn tänkte jag :) haha det är som sagt jättesvårt att gissa ålder och det är nåt jag alltid failar på! haha..

 8. Emma

  JA DU ÄR EN RIKTIG GAMAL TANT SNART…haha..vad är då jag :P
  jag kan inte svara för jag vet ju hur gammal du är=)
  ja det är synd att den inte går ha emot sej..men som sagt Nathalie vill ju se allt! och Angelina har också börjat vilja se..o så “pratar” de ju med varandra o så..fast ligginsatsen har hon om vi ska gå länge såklart för så stor är hon inte än att hon kan sitta i 2 timmar!

 9. erika

  Det här med att gissa ålder tycker jag är lika roligt varje gång :-D men det är ju lättare när man träffat personen i fråga…så nu känner jag att det blev svårt!

  Men jag tror att du fyller 26 eller 27 år. Det känns som att du varit med i gemet ett tag, vilket jag tror visar på erfarenheter…vilket man iofs kan ha som yngre oxå…men nej, jag tror att det är din ålder :-D du har hunnit läsa en massa…jobba med olika saker…bildat familj…. :-)

  Hur gammal tror du att jag är???

  svar: ja, jag hoppas oxå att det dyker upp ett jobb snart…jag ska på möte med kulturen i början på april med en projektidé & just nu känns det som att det skulle vara fantastiskt att få jobba i projektform ett tag så jag håller tummarna inför det! Annars är det glest på arbetsmarknanden just nu…men saker & ting har en förmåga att lösa sej :-)

  Så det var en present till pappa? Vad härligt att få en så fin saga :-)

  Vi önskar er en finfin dag!

  många kramar

  (glöm inte bort att skriva hos oss hur gammal du är för nu är jag jättenyfiken!)

 10. Mim

  Själv har jag längtat till idag eftersom vi ska ha föräldraträff för första gången efter att bebisarna kommit. Spännande!

  Kikade på blogg här, lite mer omständigt att fixa till en snygg blogg så vi får se. Är lite dålig på att ta mig tid att sitta vid datorn nu…

 11. Sandra

  Jaså åldersnojan börjar komma? Jag fyller också år om inte allt för länge, och en ålder som jag inte trodde skulle komma så snabbt ;) haha

  Ja, hur gammal kan du vara? Jag gissar på…27? Med tanke på att du har hunnit utbilda dig till frisör, är journalistdiplomerad och 2 barns- mamma. Och fru. Bränns det? Fast så mycket hade då inte jag hunnit med när jag var 27.. Du kanske också närmar dig den där åldern som jag? Svårt!

 12. Ingrid

  kollade du på rachael nu precis? såg du vilka goda pizzor hon gjorde? MUMS!

  Men det där är ju inte riktigt rättvist, ålder är ju jättesvårt! Jag vågar inte ;)

 13. feztis

  hm.. hur gammal du är? Tror du fyller 26 eller 27.. har för mig vi var ungefär lika gamla.. men tror du var ett eller två år äldre? haha.. nja.. men jag gissar på att du fyller 26 :)

Annons
stats