Proteinschampoo | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Proteinschampoo

 

188Jag, maken och äldsta grabben använder detta schampoo sedan ungefär ett halvår tillbaka och jag kan inte göra annat än att rekommendera det. Dessutom är inte produkten helt förbrukad än, vilket bara visar hur dryg den faktiskt är!

Rosenseriens proteinschampoo är en mild, krämig och väldoftande produkt som innehåller proteiner som bygger upp och stärker håret. Schampoot är drygt och för en hårtvätt behöver man endast ta en klick som motsvarar storleken av en enkrona.

Trassla inte in håret i en bökig knut eller gnugga för intensivt då detta bara leder till trassel och slitage. Gnugga varsamt om passéer och massera in schampoot i hårbotten så att det rengörs på djupet samtidigt som det ökar blodcirkulationen, vilket är bra för håret tillväxt. Skölj sist ut håret med ljummet vatten.

Observera att det tar tid att vänja håret vid ett nytt schampoo, i synnerhet en naturprodukt. Dissa därför inte det nyköpta schampoot efter första hårtvätten. När du har provat på schampoot i 2-6 veckor, kan du först ge en korrekt bedömning om detta schampoo passar ditt hår eller inte.

Beställ produkten, klicka här.

Rosenserien förmedlar naturkosmetik för hela familjen, där serien är fri från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor och kemikalier. Rosenserien fick dessutom utmärkelsen “Guldäpplet 2008”, vilket står för Årets Naturkosmetik. Produkterna är inte testade på djur.

Mer om hår och skönhet finns i sidokolumnen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. feztis

  Ja, när karln berättade det för mig så tyckte jag det lät så gulligt, han hade tydligen tyckt det var jättespännande med en liten bebis och ville hålla honom hela tiden :)

  Det låter bra att fynda massor hehe, tyvärr är det sällan klädbytardagar här men ska se om jag lyckas ta mig till något sånt nån gång :)

  Du gör så fina pysselsaker hela tiden och det är så roligt att se. Själv saknar jag fantasi till det haha..

 2. Kashaya

  Kanske skulle prova det där nästa gång jag köper schampo.=) Kul att prova något nytt.

  Sv. Nej han är från Sverige. Vet faktiskt inte hur det kommer sig att de firar namnsdagar i hans familj, är inte så många som brukar göra det… Men, en liten fest är alltid trevligt.=)

 3. nilma

  Det verkar bra ju! Köpte mig lite dyrare shampoo idag då de flesta säger att det ska vara så mycket bättre. Det skadar ju inte att prova liksom!

  sv: ja, jag får väl ge mig på det någon dag :)

Annons
stats