Produktrecension: kroppspeeling från Rosenserien | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Produktrecension: kroppspeeling från Rosenserien

Rosenserien

Från och med september 2010 lanserar Rosenserien en ny förpackning och ny formula, Kroppspeeling. Klicka på bilden för att komma till Rosenseriens hemsida.

Hud som är full av döda hudceller tar inte upp välgörande krämer lika bra som ren hud. Därför är det behövligt att peela huden en till två gånger i veckan. Peeling öppnar porerna och gör huden jämn och len. Kroppspeeling från Rosenserien stramar upp och stärker huden. Produkten innehåller bland annat krossade oliv- och aprikoskärnor, havtornsolja och antioxidanter.

“Det känns att druvkärnorna peelar huden på ett skonsamt sätt och inom kort blir huden riktigt len. Produkten luktar dessutom ljuvligt med dess fräscha doft av citrus och aprikos.”

Gör såhär:

Mjuka upp huden med ett lagom varm bad eller en dusch. Applicera en liten klick på den fuktade huden och peela med händerna. Skölj kroppen med ljummet vatten och avsluta gärna med svalt vatten så att porerna stängs.

Fler produktrecensioner finns HÄR! och annat inom skönhet hittar du under flikarna ovanför headerbilden.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. feztis

  Ja visst är det så, hemmagjorda köttbullar är bäst :)

  Jo, det blev bara till barnen igår då jag inte hittade något roligt till mig själv, var mest ute efter en ny väska dårå, men inte ens det kunde jag hitta :/

  Tack så mycket förresten :)

  Hoppas ni får en bra dag idag!

 2. Gabbies

  sv: Tack sötnos! Mycket jag gillade men också mycket jag saknade med Nattstad. Jag vill kunna designa min blogg som jag vill ha den, vilket man inte kan där. Jag vill kunna lägga upp reklam och andra banners i bloggen vilket man inte heller kan. O sen tyckte jag att det vart en press att blogga på nåt sätt. Vet inte vad för ingen har sagt nåt men bara en känsla.

 3. absolutvardag

  Va bra att du gick till doktorn då! Just såna förkylningar som sitter högt upp och inte är rinniga får min alarmklocka att ringa. Jag e sån som vid 8 av 10 förkylningar får bihåleinflammation.

Annons
stats