Produktrecension: Just Glow, Hair Repair, hårinpackning | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Produktrecension: Just Glow, Hair Repair, hårinpackning

Kopia av d5000

Ni undrar säkerligen över krysset, inte sant? Och det kommer ni att förstå efter att ha läst detta inlägg. Jag måste således tillägga att jag har normal hårkvalité, håret är dessutom ofärgat. Jag har inte heller känslig hårbotten och innehar inte någon allergi.

Varför jag ratar på produkten är för att den gav mig…:

* …sårig hårbotten
* …strävt hår
* …torrt hår
* …torr hårbotten
* …många gummiband till hårstrån som om jag hade överblekt håret
* …sveda i hårbotten – i två dygn!

…samt för att hårinpackningen…:

* …hade väldigt rinnig konsistens
* …rann snabbt ned i ögonen som började att toksvida
* …stank parfym (nr 7 högst av 25 ingredienser)
* …innehöll mängder av kemikalier

Ingredienslista:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Parfum, Butyrospermum Parkii, Panthenol, Isopropyl, Alcohol, Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal, Allantoin, Propylene Glycol, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Methylparaben, Methylisothiazolinone, Propylparaben, Mel, Sodium Benzoate, Sorbic Acid

Aldrig mer att jag använder den produkten!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bebbe

  Hej Emma-Lou!
  du kommenterade min blogg förut på ett inlägg där jag var sugen på hårförändring. Nu har jag varit hos frissan och ville få mitt hår ljusblonda hår mer mellangylleneblond, men det blev brun röd/blont..tror det var 713. Har du någe tips på hur jag kan få det ljusare mot det gyllenblonda. måste jag genomgå den hemska orangea perioden?
  hoppas på tips=)
  /R

 2. Ingrid

  Men usch då! det där låter inget vidare. förstår att du inte kommer använda den produkten mer! :(

  sv: ja de bakelserna är väldigt goda, men det brukar ta en stund att få i mej den för den är så kraftig eller vad man ska säga :) yes, hon och jag har känt varandra sen vi var små. så jag brukar försöka hjälpa henne göra lite reklam när hon är med i olika sångtävlingar :)

 3. Elina

  usch det lät inte så bra… kommer inte prova den.

  sv: Ja visst är body butteret bra :)
  Oj det lät inte så bra, kunde inte se några sånna i innehållsförteckningen men jag tycker att EU borde förbjuda dom om de har de konsekvenserna. Jag har ganska kännslig torr hy tror jag men jag har aldrig reagerat på deras parfym. Min moster som är allergisk mot allt i princip och hon klarar mina bodybutter. Tror det är för att de inte känns så straka tycker jag och de känns inte så konstgjorda som vissa andra.
  Bra med kemikaliefria produkter :) Men jag vill ha produkter som inte är djurtestade. Är Rosenseriens kemikaliefria produkter det?

  ja verkligen :)

 4. feztis

  Usch, vilken hemsk produkt! :p Nej, du gör nog bäst i att låta bli den hädanefter, sårig hårbotten är inte skönt att ha. Jag får lätt värme eksem i min hårbotten då jag har så tjockt hår och det är ingen höjdare under varma sommardagar ;)

 5. milly

  Har aldrig testat inpackningen men gillar shampot och balsamet, tycker de luktar supergott.

  sv: Ja näsan har iallafall lugnat sig nu och tack!

 6. Kashaya

  Vad tråkigt att den var så dålig. Då vet man att man inte ska köpa den då..=)

  Sv. Ja den är nog min favorit också.

  Ja den var verkligen jättesöt.=)

 7. Susanne

  Hej! Det låter livsfarligt för håret……….

  Den köper jag inte kan jag lova! Hoppas att håret ditt sitter kvar iaf :-)

  // Kram

 8. Erika

  Jag köpte schampo och balsam av det märket förut men blev heller inte överförtjust.

  Tentan gick ok, men den var lite klurig så man vet inte riktigt vad dom ville ha, så att säga. Men jag klarade mig nog allt, det tror jag.

  Så skönt väder idag! Nu känns det som sommar (apropå ditt tidigare inlägg). Dock försvinner det väl snart, det ska ju komma nåt lågtryck typ i helgen. Det kanske behövs för naturen nu efter såna här dagar.

Annons
stats