Produktrecension: Catwalk TIGI, Curls rock, hairspray | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Produktrecension: Catwalk TIGI, Curls rock, hairspray

tigiDSC_0234 - KopiaJag har aldrig direkt trivts i mina lockar och just varför vet jag inte. Jag tycker att andra personer med lockigt hår oftast passar väldigt bra i dessa. Jag har väl inte riktigt hittat de rätta produkterna förrän i år.  Jag har en produkt hemma sedan tidigare, vilken jag gillar enormt den heter Ringlets Curl Enhancing Mist.

Nu har jag i alla fall råkat på en ny favorit, nämligen en från TIGI, Catwalk, Curls Rock, hairspray. Jag trivs i mina lockar som aldrig förr. Lockarnas form blir bra, håret ser inte spretigt ut och jag behöver absolut inga andra produkter i håret.

Folk på stan tror att jag har löshår eller alternativt en bra gjord permanent. Men så är det icke. Det är mitt egna naturliga hår. Och jag är för första gången 100 % nöjd med det lockiga svallet.

Kan inte göra annat än att rekommendera er andra denna produkt.

Såhär använder du produkten:

Tvätta håret med balsam först och vira sedan in med en handduksturban. Håret ska vara lagom fuktigt när du kramar in produkten.

OBS: fungerar endast för personer med lockigt hår.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Atousa

  Svarar rätt sent ;) taack för gratulationen ;)

  Och tack för lockigt hår tipset , ska testa den! Känner igen mig i det du skriver ;)

 2. ingrid

  Jag har spikrakt hår, så självklart har jag alltid velat ha lockigt :)

  Haha och tävlingen avslutas ett par dagar innan jag fyller 23 :) Så jag hoppas på födelsedagspresent!

  Usch ja, såg det på vädret att det var nåt regnoväder som skulle gå uppåt. Som tur är håller det sig fortfarande i öster så det har inte kommit hit än. Men som det ser ut nu så kommer det nog hit imorgon :(

Annons
stats