Problem med oönskad hårväxt i ansiktet? | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Problem med oönskad hårväxt i ansiktet?

Du har på dig fram till 20:00 ikväll att mejla mig! Mellan 21-22 hör jag av mig till de lyckoostarna som får prova på hårborttagningsprodukten som effektivt hjälper vid oönskad hårväxt i ansiktet.

Givetvis får du vara anonym!

Vill du prova på en hårborttagningsprodukt helt gratis? Nu har jag fått hem några produktprover med Epicare™ som jag tänkte låta mina läsare få prova på.

Intresserad? Sänd då mig ett mejl. När du har provat produkten, vill jag att du berättar vad du tyckte om den. Om du har tid, önskar jag gärna före- och efterbilder. Givetvis får du vara helt anonym och du behöver inte heller någon blogg.

Kortfattad info om produkten:

Epicare™ är en enkel och billig metod för hårborttagning i ansiktet. Hårborttagningen sker helt utan vaxning, blekning, elektrisk apparatur eller rakning. Den populära hårborttagningsprodukten säljs på skönhetssalonger och hälsokostaffärer.

Läs mer om produkten HÄR!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. feztis

  Nja, det beror på vad man pluggar, men det här verkar kul än så länge och det är något jag vill göra så därför tror jag att det även kommer bli ganska lätt att ta sig igenom dessa kurser :)

  Jag har pluggat förut med barnen hemma och klarade det nätt och jämt, det blev väldigt stressigt, sömnbrist och en gnällig morsa, det var inte roligt så därför tänkte jag prova att göra såhär istället, sen får vi se om det blev bättre ;) Tror inte barnen lider av att få vara på dagis medan jag pluggar, de lider nog mer av att vara hemma med en mamma som inte svarar på deras uppmärksamhet utan är mer uppslukad av pluggandet :p

  Jag gillar inte heller vinter och kyla, men ändå är jag ute och åker pulka med barnen ;) Sen gillar jag inte att bara sitta still och se på barnprogrammen, blir lätt rastlös, men ändå gör jag det när barnen ber mig sitta med dom och visst är det mysigt men…

 2. caaroline

  jag vill gärna ha en!

  SVAR: Mejla mig! :-D Länk till mejlen står i inlägget. Samlar alla inkommande mejl i en särskild mapp som jag senare går igenom.

 3. Mariam

  Jag vet inte om min mail kom fram, haft det lite upp och ner med hotmailen men som sakt skulle gärna vilja pröva denna.. har jobbig härväxt vid munnen :( Brukar ta bort med tråd om du har hört det förr hehe ..

  SVAR:Tråd är sjyss, dock kan jag inte den metoden ;-) KPlla under “skickat” i din hotmail, så ser du om mejlet kommit fram. Har fått flera mejl redan :-Å

 4. isabelle

  det kommer inte bli stubbigt efter ett tag då?

  SVAR: Inte enligt hemsidan. Jag har dock inte provat hårborttagningsprodukten eftersom jag inte har behov av det. Därför har jag och Skandinavian Blonde kommit överens om att jag ska ge bort produkterna till några läsare. :-)

Annons
stats