Pajkastning (med exklusiva bilder) | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Pajkastning (med exklusiva bilder)

P1090308Jag har sett en hel del nedlåtande kommentarer på startsidan som får mig att undra hur mycket vissa personer är beredda att gå för att förstöra för andra. Det är ju bara nerverande för alla parter, inte sant?

* Om “A”, “B” och “C” (och “D”) har ett företag ihop och tjänar 750 kr tillsammans under ett år, hur mycket har då var och en tjänat ihop i årslön? (då har jag inte dragit bort kostnaderna företaget på ovan nämnd summa pungar ut vad det gäller hyra, el, telefoni osv.)

* Om “Y” skriver osanningar om samt utpressar “A”, måste “A” publicera detta för allmänheten?

* “…du har på dig att tävla fram till den 16 juni…” – alla vet väl att nytt dygn börjar så fort klockan slår över 00:00? Och utan tidsangivelse, kan alltså det citerade alltså betyda att tävlingen går ut en minut över tolv.

gratis

* Ett blogghotell skriver att deras krav är minst 1000 sidvisningar per dygn i drygt en månads tid, för att deras bloggare ska få betalt i provision. En bloggare som aldrig uppnår detta krav, är alltså inte berättigad till utbetalning.

Jag menar inget illa med detta blogginlägg utan ser det hela från ett annat perspektiv istället för att tro allt jag läser och hör. Registrera er här istället, så att ni får hem gratis matcheckar. Mycket trevligare än bloggkrig kan jag lova. ;-)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kaosets Gudinna

  Jag förstår att du tycker det är pinsamt.

  SVAR: Att påstå en sådan sak som du har gjort och inte kunna redogöra källa, är lite pinsamt faktiskt. Att du inte tar å googlar fram källhänvisning istället? Du verkar ju ändå kunna det här med google, med tanke på dina andra kringgående hänvisningar du kommer med…?

 2. Kaosets Gudinna

  Det handlar om så basic grejer men okej, här har du en länk. Mejla sedan företagen och fråga om deras erbjudande är giltiga hela dagen, eller om de sätter en random tidsgräns under dagen som de inte går ut med. ;)

  http://www.google.se/#hl=sv&q=%22erbjudandet+g%C3%A4ller+till+och+med%22&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=ffda64c6b507c5ee

  SVAR: Detta är ingen godtagbar källa till ditt påstående att “…till och med…” betyder “fram till 23:59..”. Sorry. Som sagt. Du kan inte redogöra din källa. Sluta älta och medge ditt fel istället – det skulle jag ha gjort om du hade fått fram en källa. Alltså, det här är pinsamt Jenny.

 3. Kaosets Gudinna

  Du har det inte lätt du!

  Står det att man måste lämna in en skoluppgift via mejl, låt säga den 20:e maj, och man kommer in med den den 20:e maj klockan 21:00, godtar du ett IG då med motiveringen att du var för sen med inlämningsuppgiften?

  Eller ännu bättre, du ser ett erbjudande på nätet om 20% rabatt till och med den 20 maj. Du klickar hem varan klockan 23.57 den 20 maj, men får ändå en faktura med fullt pris? Skulle du godta det eller bestrida fakturan?

  Tänk efter, bara för att du inte gillar mig så behöver du inte spela dum!

  SVAR:
  Nä, det är inte lätt med stalkers… Skolarbeten som lämnas in via mejl, brukar ha en deadline med klockslag… Ange källa för bövelen, jag väntar ju! Eller förefaller det sig som så, att du faktiskt inte kan redogöra källa för ditt påstående??? Och du, när det gäller nätrabatt, brukar företagen gå ut med att det gäller “hela torsdagen” eller “hela den 12 *månad*” – dvs. hela dygnet.” Försök inte hala dig ur, fixa fram källan, googlemaster!

 4. Kaosets Gudinna

  Har man ingen tid satt ut är det fram till midnatt som gäller. Logik!

  SVAR: Nänänä, försök inte hala dig ur denna – så ro hit med KÄLLA nu! Det kan likväl vara en minut över tolv och det vet du. Antar att du inte kan redogöra källa för ditt påstående… ;-)

 5. Kaosets Gudinna

  Kurs i läsförståelse!!

  Ett påhittat påstående, ser du skillnaden?

  Det fanns stalkers i Sverige fram till Andra världskriget

  (Då andra världskriget startade var ursinniga stalkers borta)

  och

  Det fanns stalkers i Sverige fram till och med andra världskriget

  (Det fanns stalkers i Sverige under andra världskriget)

  Behöver jag verkligen källhänvisa skillnaden mellan “fram till” och “till och med” ? Tror vi lärde oss detta på mellanstadiet.

  SVAR:
  Tyvärr ej godkänd liknelse, med tanke på vad du försöker få det att låta som. Sorry. Ange källa, tack. Jag vill ha bevis för att “till och med” betyder “detta datum till kl 23:59”.

 6. Kaosets Gudinna

  Oj, du har ändrat ditt svar ser jag. Antaganden gumman. Jag bryr mig inte om att jag inte gick vidare, det hade jag inte räknat med att göra heller. Men de följde inte sina egna tävlingsregler.

  SVAR: Jag var tyvärr inte hemma vid denna tidpunkt, utan befann mig på IKEA, så någon redigering har det inte varit tala om. Jag har väl låt säga….hmm…hundratals vittnen på detta, varav en före detta arbetskollega?! :-) Och du, det var ett frågetecken, så det var en fråga.

 7. Kaosets Gudinna

  Som egen företagare borde man även ha koll på att inte gå ut med falsk marknadsföring, oavsett hur hög eller låg omsättning man har. Du med flera fick ett mejl med löften om att få betalt av My Showroom om ni valde att flytta över hit. Har detta löfte infriats? Har ni fått någon förklaring till varför de plötsligt valde att inte betala ut någon provision?

  SVAR: Jag har fått en förklaring, ja?! Orka överdramatisera, lägg din energi på “du vet vad..” Du har suttit här hela för-, eftermiddag och snart kväll – lägg din energi på något vettigt istället!

 8. Kaosets Gudinna

  Läs om läs rätt. “Till och med” innebär i det här fallet hela dygnet. “Fram till” har en annan betydelse. Du kan väl googla lite på det, kan vara bra att kunna dessa skillnader om man ska arbeta som journalist. :)

  SVAR: Det gick bra att svara på det (källa?), men inte det andra om företagskostnader m.m.? Innebär detta att du har fel om Myshowroom? Bara en fråga, inget påstående! :-) Du behöver inte kriga så dant bara för att din icke-snygga design inte gick vidare. Min fula design kom ju inte heller med, fastän jag ändå lagt lite tid på headern ;-)

 9. mammut

  Håller med Emilia! Men men… Jag själv anser bara att det är slöseri med tid och inte ett dugg intressant, att förstöra för andra!

  SVAR: Kunde inte ha sagt det bättre!

 10. Kaosets Gudinna

  Fram till och med står det. Läs om, läs rätt. :)

  SVAR: Huvudsaken var att andemeningen kom fram i detta inlägg, vilket det gjorde. “…fram till och med…” såväl som “fram till den…”; en minut efter 00:00, är fortfarande nytt dygn. Och i tävlingsreglerna stod det ingen tidshänvisning. Som egen företagare borde man dessutom veta med sig vad kostnader för att företag har med sig, inte sant? Det är skillnad på omsättning och resultatet därefter.

 11. DesignEmilia

  Man bloggar ju för att det är kul, eller är det jag som är helt bakom flötet..?

  Sv: Nämen, tack! :D

Annons
stats