Omni massageroller från CoolStuff.se | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Omni massageroller från CoolStuff.se

massageroller

Omni massageroller är enkel att använda själv och den löser lätt upp spända knutar. Något som verkligen är bra med detta massageredskap är att den är liten och det är inga problem att ha med sig den i handväskan.

Produkten finns att köpa hos CoolStuff.se för 149:-/st. Det finns flera olika färger att välja mellan, själv har jag den gröna.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. feztis

  Aha okej :) Vi har inte heller några planer utom att vi ska till ett par vänner men inte förrän på lördag då de är borta på fredagen.

 2. Pem

  Sorry ovanstående inlägg, min dator fick sig ett fnatt…..antagligen av lycka….hahahahaha, Men i allafall, här kommer adressen:

  *censurerat*

  Kram på daj igen da!!!

 3. misshelen

  Den sidan e jätte bra. Har man ingen aning om vad man ska köpa till någon man känner, kan man alltid hitta nått spännande och annorlunda där=) Har handlat där ett x antal ggr=)

 4. Saannis Fru & Mamma till E

  sv; Får vår ekonomin skull men även för Elisabeths skull har vi valt att tillaga barnmat för hand, vi har en stavmixer som är perfekt att mosa :) Till midsommar blir det lite potatismos till damen, vet inte riktigt om vi ska göra någon fruktpuréer, eller det är kanske för tidigt? Kram

 5. Saannis Fru & Mamma till E

  sv; Absolut! Jag har börjat ägna mig mer tid till enbart mig själv men också till min familj. J har dessutom vissa dagar tagit Elisabeth just för att jag ska kunna ro om mig själv. Det viktigaste är att försöka hitta tid till sig själv även om du har en fullspäckad dag :) Kramar

Annons
stats