Morsning Sverige | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Morsning Sverige

Hej och hå, fint väder har vi idag och det är inte så värst kallt utomhus heller. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men något som är viktigt att få undan, är all ren tvätt som upptar en hel del plats på tvättbänken i badrummet. Inte för att det låter vidare intressant för er del, men det är ett projekt för mig att ta tag i, eftersom det handlar om mycket kläder. Dessutom lekte Z modevisning häromdagen = tog ut alla plagg från sin garderob och provade – som sedan hamnade på golvet.

Jag har en del saker jag vill få gjort här hemma, med inredningen alltså. Jag vill byta ut hyllorna i Z:s rum för att istället sätta dit ett skrivbord. På så sätt kommer allt pysselmaterial och böcker få en bra plats. Just nu har vi en “skattkista” i klädkammaren där vi samlar allt pysselmaterial. Det blir aningen bökigt att ta fram då J sover middag i mitt sovrum som är i anslutning till klädkammaren. Dessutom går det inte att ha skattkistan framme, för då skulle den röjas ur dagligen – och jag slipper gärna glitter och färg på golvet. 

På skrivbordet ska vi sätta upp vita hyllor som böcker och eventuellt andra saker ska stå i. Och för att få plats med alla leksaker ska vi införskaffa fler hyllor som kombineras med lådor, men där har vi inte bestämt oss för just vilka.

Det är några möbler till som måste inhandlas, men det berättar jag om en annan dag.

Vad händer hos er idag?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karen

  Hej hej

  Här är det fortsatt sjuk…boring. Barnen är små förkylda men jag har ont i halsen med feberkänsla till o från.

  Mycket o göra för dig idag,skönt när det blir klart.

  Ha det bra

  Kram

 2. ingrid

  Låter som du har stora planer för inredningen :) Men ibland är det behövligt att göra om lite.
  Just nu kollar jag på Rachael Ray, och sen vid 13 ska jag iväg på jobbcoach-möte. Sen ser dagen ganska tom ut :/ Hoppas du får en riktigt fin dag!

Annons
stats