Morrn, morrn... | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Morrn, morrn…

Hej hopp, denna  gråa, trista och kalla fredagsmorgon.

Idag blir det till att aktivera barnen inomhus då jag inte alls känner för att gå ut. Mestadels avgör det ruggiga vädret, men så är jag även öm i baken eftersom jag fick en kortisonspruta satt i onsdags – mer om det senare!

Idag har jag lite att stå i, måste ordna ett träningskort via www.farledare.se samt att jag behöver även höra mig av till ett helst närliggande (typ HS) sjukhus angående vattengympa,
–  hur tusan ansöker man om sjukvattengympa med remiss???

Annars ska jag inte göra något speciellt idag (förutom barnmat och fruktpuréer) och ikväll blir det en lugn slapparkväll framför någon film, för imorgon ska jag klippa en person samt ha en mindre middagsbjudning.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. inafinas

  Här har det oxå varit ruggigt väder men nu börjar solen titta fram=)
  på lördag blir jag barnledig och vill festa till lite haha är nybliven singel och har fått världens party ryck haha hoppas det blir nått=)
  ha en trevlig middagsbjudning=)

 2. erika

  vattengympa är skonsam & bra träning, här på badhuset har de träningspass i olika klasser, kanske de har det hos er oxå? Det är det enda tipsen jag kan ge :-)

  Låter som att ni har en härlig helg framför er! I kväll ska Eddan & gänget till en studio & kolla inspelningsmöjligheter till deras nya singel, men jag hoppas att han inte blir allt för sen så vi hinner med lite fredagsmys. Jag skulle oxå vilja se en film & äta grönsaker & dip ;-)

  Andra planer för helgen är att ev hälsa på brorsan & lilla nyfödda Alice + att det är ett födelsekalas & Mimmi & farfar vill att Meja sover över där en natt…jag ska plantera om fröerna som Meja & jag sådde för ett tag sedan, de har vuxit sej stora & behöver större krukor samt att de behöver gallras ur…annars hoppas jag att solen skiner!

  Vi önskar dej & din familj en finfin helg!

  kramkram

 3. Pem

  Du har å göra ida då med andra ord å de e la gôtt.
  Vår helg kommer att bli lite flackig tror jag, ikväll ska vi till ett par bekanta på fika å umgås, de var ju ett tag sedan vi gjorde de på tuman hand bara vi familjer så de ska bli kul. Imon ska maken påutbildning med jobbet hela dagen, stora tösen ska vara nere vid Coop vid 10 tiden tillsammans med två lagkamrater för dom ska hjälpa damlaget (handbollslaget) å sälja sverigenlotter å dela ut godis, sedan ska vi kolla på när hennes tränare spelar match…. Kvällen imon hoppas jag innehåller mys för oss som familj…..å söndan hade jag helst viljat spendera ute vid havet men nu sägs de att de ska komma regn i helgen så de blir la inte så.
  Annars så har en en familjehelg i allafall…….nja, till viss del da.
  Kram på daj å ha en fin freda!!!

 4. feztis

  Låter bra med en inomhusdag. Vi blir nog också inne i eftermiddag, dels pga vädret och dels för att jag inte känner mig helt hundra. I helgen har vi väl inget planerat.. kanske skickar bort karln med ett av barnen (eller båda) till en vän så jag får lite lugn och ro och kan fixa lite här hemma ;)

Annons
stats