Känner mig som en helt ny människa! | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Känner mig som en helt ny människa!

Idag var jag iväg till simhallen för ett träningspass med vattengympa. Perfekt avslut inför helgen och till min stora glädje var det min favoritgrupptränare med hockeyfrilla. Han är så härlig och peppar mig och pensionärerna till max. Och så ger han oss övningar som är bra för hela kroppen. Vissa grupptränare tränar för mycket axlar och armar och glömmer mage och rygg, men inte mannen med hockeyfrilla. Han har ett väl genomarbetet pass med musik som passar varena rörelse. 

Efter passet intog jag ångbastun, härligt värre. Duschade sedan av mig snabbt för att bege mig hemåt där jag tog ett bubbelbad, tvättade håret och peelade hela kroppen. Och nu efter bubbelbadet smorde jag in mig från topp till tå. Det enda som saknas är en hårinpackning, men annars känner jag mig så fräsch, ren och som en helt ny människa!

Ni alla skulle sätta en dag i veckan åt hemmaspa, det är verkligen heelande för själen på samma gång!

På tal om hudvårdsprodukter, måste ni absolut kolla in min tävling där två vinnare kammar hem en goodiebag fylld av kemikaliefria och Svanenmärkta produkter från Rosenserien. Klicka på bilden ovan för att komma till tävlingen som avslutas nu på söndag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ingrid

    Vad bra att det var din favorittränare idag! :) Åh, det är verkligen skönt att pyssla om sig själv lite. Man behöver nästan göra det minst en gång i veckan, bara för själva avkopplingen.

    Ja visst är det så? Hädanefter får det bli hemmagjord pizza :) Jag gjorde med jäst, efter ditt recept! Fast min blev inte lika nyttig som din ;) Vi har en galen kärlek för ost här hemma, så det fick bli ett tjockt lager riven ost på! Mmm, jag skulle kunna göra en till idag! ;P

Annons
stats