Julgodis: chokladpolka | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Julgodis: chokladpolka

d5000 403

Den här chokladpolkavarianten är väldigt lätt att göra, även om det tar sin tid. Fler juliga godisrecept finns under kategorin ”mat; onyttigt; julgodis.

Ingredienser:

200 gram choklad
200 gram vit choklad
2 dl polkagrisar, krossade

Gör såhär:

Smält den bruna choklad i en katrull på låg värme. Bre ut chokladen på ett bakplåtspapper  (30 cm X 20 cm) och låt stelna. Krossa polkagrisarna. Smält den vita chokladen i en kastrull på låg värme. Bre ut den vita chokladen över den bruna (som numera är stel) och strö över de krossade polkagrisarna. Tryck lite lätt över polkan så att den fastnar i den vita chokladen. Låt alltsammans stelna och bryt sedan kakan i bitar.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. LenaDeanPresley

  Hej där! Såg dina kommentarer tillslut :) Hade döljt dem så det va därför jag inte uppmärksammade dem. :( Det va intressant det du skrev, vad får dig att tro det du tror?
  Sen vet jag inte om det va du som skrev en utav kommentarerna, eller om det va någon kompis som skrev, tror det den första. Hon tyckte jag skulle kolla in din blogg och kolla hur lik Angelina Jolie du är. Visst e du lite lik henne alltid. Barnen de har gjort på mina ägg och Elvis sperma, dessa ska de ha planterat in i några mammor i Puerto Rico eller något liknande, jag vet inte om det är så med alla 16 men en hel del kan jag tänka mig..
  Kram

 2. milly

  Tack så mycket för din kommentar :D Klippningen är egentligen bara en impuls för att tillfälle kom och jag tycker att frisyren behöver “putsas” upp lite. Sen tröttnar jag så snabbt på det jag har, så jag försöker alltid komma på ett nytt sätt att ha frisyren :P

 3. Stattinskan

  Pst … hur har det gått med den stackaren som inte har annat för sig än att vara “avundsjuk” på dig … Jag anmälde i allafall personens kommentar hos mig! God Jul EL :-)

 4. Familjelivstjej

  Varför godkänner du inte min kommentar? Jag trodde att du var en sådan person som står för vad du gör. Du gör sken av det här i bloggen. Men jag hade fel.

  SVAR: Vilken kommentar menar du, jag har ju godkänt kvällens kommentarer?

 5. Mim

  Hej!

  Ny blogg ser jag. Snygg!

  Jag var beräknad till 12:e december men fick den 14:e! Så nu är vi hemma med vår lille pojke som är det allra sötaste man kan tänka sig! :-D

 6. Emis

  jo det är liiiiiite bättre säger han. det hugger inte sådär hela tiden längre utan är lika mkt smärta hela tiden..han kan inte vrida på huvudet än..
  nu ska jag försöka o sova lite innan jag ska upp imorgon(titta i taket ett par timmar o somna när det snart e dags o stiga upp..jiihaa..ja du vet ju också hur trisst det är!). tidigt julfirande i kyrkan imorgon..
  har du blivit av med din stalker eller skickas det för fullt fortfarande?

 7. Emis

  smarrigt!!
  jo en sån där salva har jag också tänkt på mej ej kommit till apoteket än så jag tänkte köra förbi imorgon efter julavslutningen och köpa en ssån till honom..allt är ju värt o testa! han gillar inte o ta tabletter..så han väntar in i det längsta..
  kram

Annons
stats