Jojobaolja | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Jojobaolja

RosenserienRosenseriens jojobaolja är 100 % ren och kallpressad. Jojobaolja är en halvtorr och dryg olja som tas upp bra av de flesta hud- och hårtyper. Produkten verkar skyddande för nagelband såväl som lugnande på torra hudpartier såsom armbågar och nariga knogar. Speciellt bra är oljan för ett trött hår. Därför kan man massera 1-2 droppar jojobaolja i handflatorna och därefter applicera jämnt ut i hela håret. För att motverka torr hårbotten är jojobaolja bra att ha i hårinpackning, förslag på recept:

Recept på en bra oljeinpackning:

1/4 dl kokosolja/kokosfett
1/2 dl olivolja
Lite jojobaolja

Gör såhär:

Rör ihop de tre oljorna i en liten plastskål, in i mikrovågsugnen cirka 10 sekunder, rör sedan om igen. Applicera inpackningen i ett fuktigt hår. Använd mest inpackning på topparna och arbeta dig uppåt i håret. Vira en varmt fuktad handduk runt huvudet och låt verka alltifrån 10 minuter till 1 timme.

Beställ produkten från Rosenserien, klicka här.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. erika

  Visst är luvorna lite roliga?? Jag har gjort en till variant som jag oxå ska lägga ut bilder på :-) jag har en del produkter ur rosenserien & de gillar jag. Visst är det viktigt med produkter som inte innehåller en massa skit?? Jag förstår inte hur människor kan vilja sätta kemikalier direkt på huden!

  ja, ja, nu ska jag hurta upp i köket & byta gardiner innan vi ska gå på bio :-) Meja sover hos Mimmi & farfar i natt så vi tänkte passa på att mysa till en film :-)

  Ha en bra kväll!
  kram

 2. Erika

  Jaha, visste inte att den kallades presentationsbild… men ja, den ja :) haha.

  Jag var inte ens på jakt efter rean… och då hittade jag den… så du får kanske sluta leta så bara ramlar den på dig :P

 3. Erika

  Presentationen..? Vet inte, tänkte bara en ny bild där på sidan, där jag bytte en :) hehe.

  Igår blev det ingen mat alls, jag åt en gigantisk morotskaksbit på ett café i Gamla Stan så var inte sugen på middag. Idag blir det nog kyckling med bacon lindat runt. :) Fredagsmys! Först ska jag gå med Stefan när han ska ge blod och jag ska också bli medlem… jag är lite nervös, men nåt bra för världen ska man väl göra. :) hehe. Man får ju gratis mackor :D hahahaha.

 4. Annica

  Härliga tips du har! Shit vilken beställning du hade fått hem, kul! VAd gick allt det på? Om du vill säga det?

  Gick det bra hos BVC? Härligt med en promenad, här är det så kallt så det inte går att vara ute tyvärr. Längtar riktigt mycke tills det blir mildare ute så vi kan vara ute. Det är ju jättefint väder.

Annons
stats