Jag skulle vilja åka till Rånäs Slott! | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Jag skulle vilja åka till Rånäs Slott!

Mellan 1833-1844 såg Axel Didrik Reuterskiöld till att få upp sitt livs verk, Rånäs Slott som ligger beläget vid Skedvikens norra strand.

Jag vill gärna uppleva Rånäs Slott tillsammans med min make, det skulle vara en perfekt överraskningspresent åt honom då vi firar vår fjärde bröllopsdag den 17 juni i år. Vi har länge diskuterat att komma iväg på något lyxigt spa, men med två småbarn är det inte lätt.

Vi har inte vidgat våra vyer särskilt ofta, utan de gånger vi har rest, har det resulterat i illaluktande hytter på Finlandsfärjor eller landstället där det inte finns rinnande vatten med dess utedass som inte luktar rosenblad. För att inte glömma bröllopsresan till Bulgarien där vår efterlängtade “exklusiva” båtresa till en “himmelsk” ö resulterade i en vidrig sandstrand full av glasbitar och badvatten som såg oigenkänligt ut – för att inte glömma den så kallade baren som infann sig i en minilada som bygginspektionen skulle ha rivit bums.

Vi behöver LYX och det kan Rånäs Slott erbjuda oss, med en romantisk weekend. Aktiviteter såsom ädelfiske, spa och sjöbastu såväl som slottsvandring skulle vi båda två tycka om. Dessutom är både jag och min make intresserad av mat, så en mat- och dryckprovning vore något att unna oss.

Detta har jag nu chans att få uppleva, tack vare Spot and Tells satsning med Smultronställen.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Hej Emma-Lou, jag heter Åsa och jobbar på Rånäs Slott. Det är klart du ska komma till oss!!! Det är så otroligt vackert i parken just nu när allt blommar. Jag har just kollat och vi har fortfarande ledigt för weekend i anslutning till er bröllopsdag, ring oss på tel 0175-747 00. Välkomna!

 2. Nattis 2.0

  Jag fick ett presentkort på Smultronställen i mars när jag jobbade på TUR-mässan. Det är värt 3.000. Du får köpa det för 2.000 om du vill! :)

 3. Adrian

  Hej,
  jag heter Adrian och jobbar på uppdrag av Unity Line. Jag läste just ditt inlägg och vill tipsa dig och dina läsare om att Unity Line just nu har kampanjerbjudanden på spa-paket i Polen.

  Gå gärna in på http://www.unityline.se/ och läs om våra paket för 2010 under Specialerbjudanden.

  Hoppas du hittar något som passar dig!

 4. Ingrid

  Ja det förstår jag, även om det är en sak som är väldigt jobbig så vill man ju inte tänka på det i evighet heller :/ synd att det inte var nåt man kunde rösta på deltagare, då hade du kunnat räkna med mej! men det var väldigt bra skrivet iallafall, så jag hoppas du har tur :)

 5. Browneyedgirl

  Okej bara hojta till vännen så följer jag med dig =)
  Ser underbart ut och visst behöver man lite lyx på tu man hand ibland….
  Ha en skön dag gumman!
  Kramen

 6. Pem

  Å så fint……så klart att ni ska åka iväg på ett spa…..snacka om avkopplande. Hoppas de löser sig för er…..kramelikram!

 7. Mita

  Vilket underbart ställe,rena rama drömmen. Hoppas ni kommer iväg på nånting. Ni kanske har mor eller farföräldrar som kan vara barnvakter.
  Kram vännen och natti,natti…

Annons
stats