Jag ser det snöar... | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Jag ser det snöar…

CSC_0021

Här i Huddinge har det snöat frikostigt i flera timmar nu. Och det är inga små snöflingor heller. Vilka var det som sa att snön skulle smälta bort? Jag tror bestämt att ni har fetfel och det har jag haft på känn hela tiden. Men å andra sidan, kan det ju förstås hända att snön smälter.

Jag har i alla fall varit iväg till simhallen och trampat vattengympa. Råkade på en megatrevlig tjej i min ålder så vi pratade en hel del då vi duschade och bastade. Vi babblade på så pass att jag kom hem 1½ timme senare än vanligt, haha. Det visade sig att hon kom ifrån en annan stad, alldeles i närheten av vårat landställe. Och så hade vi en gemensam bekant också. Och vi bor dessutom nästan grannar med varandra. Tänk vad världen är allt bra liten ibland.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ingrid

    Haha ja ibland är verkligen världen liten! Va skoj! Oj vad mycket snö! Det har snöat till och från under dagen här också samt helt vindstilla. Så jag och älsklingen tog en promenad till affären, riktigt mysigt!

    En del säger att det kommer bli mildare och att snön kommer smälta bort, men precis som du är jag VÄLDIGT tveksam! Och lite hoppfull faktiskt att det kommer ligga kvar ;)

  2. Absolutvardag

    Hehe -det kan jag inte uttala mig om, har inte behövt ta mig till andra sidan ön. Dessutom så är busstidtabellen och rutterna här på ön ett skämt -bara att ta sig från östra visby till södra är ett tilltag som kräver bussbyte och 1 timmes restid!

Annons
stats