Hur få mer volym i håret? | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Hur få mer volym i håret?

I detta inlägg följer mina främsta tips för den som önskar ökad volym i håret. De rosamarkerade orden är länkhänvisningar till recensioner eller inlägg där jag förklarar en frisyr steg för steg.

1. Boosterspray är en produkt att rekommendera för den person som önskar ökad volym eftersom sådana produkter sväller hårstråna något och ger på så sätt ett starkt lyft i hårfästet, vilket i sig leder till ökad volym.

2. Stylingmjölk för den med lockigt hår, formar lockarna bra och fixar till volymen.

3. Volume Master är en dröm för personer som önskar ökad volym.

4. Tupera håret och få ökad volym.

5. Torrschampoo är ett bra alternativ för den som inte hinner tvätta sitt hår eller för mer volym i håret.

5. Klipp upp håret i etapper, detta ger den tunnhåriga mer volym med tanke på de ökade längderna, men även personen med tjockt hårsvall blir av med överflödigt hår såväl som det fortfarande ger volym.

Fler hårtips, frisyrer steg för steg med mera, finns bland kategorierna. Annars är du välkommen att ställa mig en fråga som jag mer än gärna svarar på.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. feztis

  Vad konstigt att det inte funkade att kommentera :/ hm..

  Det är roligt med matglada barn och speciellt när de äter allt :) Alvar är likadan och har alltid varit, äter allt och mycket!

 2. jessica

  och just ja ne jag köper aldrig tårta har enbart gjort det till det här dopet men vi fick ju halva priset på tårtorna. Neo var ju sjuk så vi kände inte att vi hade tid. och Ja man känner sig jätte duktig efter disken. mycket skönare att ta det på kvällen än att komma upp och se det på morgonen. något konstigt är att vi fyller 1 maskin om dagen och det är en stor maskin och vi är bara 2 vuxna och 1 barn + bebis

 3. jessica

  oj missuppfattade nog trodde det var 750 kr för 1 tårta :P jo jag såg ångkokaren på barnmässan redan när Neo var bebis men tyckte det var lite dyrt faktiskt

Annons
stats