Hemkommen från träningspasset | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Hemkommen från träningspasset

rosenserien

Nu har jag trampat vatten med ett gäng pensionärer. Det änna härligt att vara igång med kroppen. Dessvärre blev jag något besviken idag, dels för att det inte var min favorittränare, men även för att han nästan bara körde armar och ben. Det gjorde med andra ord inte så stor nytta med mage och framförallt ryggen som jag verkligen behöver träna upp.

Nåväl, jag är i alla fall riktigt fräsch just nu. Tvättade håret ordentligt med proteinshampo och så peelade jag hela kroppen med kroppspeeling. Dessutom smorde jag in mig med fuktkräm och ögongelé. Och så duttade jag på läppcerat med smak av lavendel. Alla produkter kommer ifrån Rosenserien.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carro

  hej! är jätteintresserad av rosenserien, men blir lite fundersam då det inte finns nått balsam. har jätte tjockt och trassligt hår och långt är det oxå :p behöver inte du använda balsam?
  är det inte så att schampot “öppnar” hårstrået och balsamet stänger hårstrået? :)

  SVAR: Det finns andra naturvänliga hårprodukter, balsam och så, som du kan använda. BIO flowers är ett exempel. Prova Rosenseriens produkter, de är väldigt bra.

 2. ingrid

  åh vad härligt det låter! skönt att få pyssla om sig själv lite :)

  TACK för din söta kommentar, vad glad jag blir, och generad haha :) Hoppas du får en fortsatt fin fredag!

Annons
stats