Fick hem en kaffemaskin från Tassimo idag | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Fick hem en kaffemaskin från Tassimo idag

tassimo

Tassimo är en ny kapselmaskin för varma drycker från Gevalia och Bosch. Man behöver tydligen inte ha någon baristakunskap, utan med hjälp av en kapsel fylld av önskat tillbehör såsom Cappuccino eller choklad med smak av Marabou, kan man snabbt göra sin egna varma dryck. Det blir med andra ord som ett litet kafé i ens egna kök.

Den här maskinen ska jag nu prova på under några veckor för att sedan skriva en recension, spännande va? Och gissa vad?! Den är redan påslagen! Äldsta sonen ville ha varm Maraboudryck på studs.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nattis 2.0

  Jag kan tänka mig att det i längden blir dyrt med en sån maskin, de där portionerna måste kosta en hel del!

  Svar: Natthemligheter är nedlagd, helt och hållet.
  Jag kommer att återuppstå, jag återkommer med ny adress och namn!

 2. Karen

  Hej igen,gick operationen bra med sonen? Vi tyckte filmen var rolig(dumma dig) haha jag skrattade mer.En fråga, vad gör du för att få hem kaffemaskinen och massa reklam på din sida? Jag vill också komma igång med sånt men vet inte vad jag ska göra.

  Ha det bra
  Karen

 3. feztis

  Vilken lyxig kaffemaskin ;)

  Jo, lite väl onyttig var den allt.. men själv smakade jag bara lite av morotskakan, den var riktigt god :)

  Nej, Izabella har inte heller många kompisar i sin ålder utanför dagis och det var hennes första gång hon lekte med någon från dagis utanför. Allt hade gått bra så det blir nog så att de får leka fler gånger :)

  Det blir ju mer sånt när de börjar skolan sen kan jag tro ;)

  Vad ska ni hitta på ikväll då?

Annons
stats