Den värsta inredningsmissen någonsin... (länk, tv) | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Den värsta inredningsmissen någonsin… (länk, tv)

http://www.tv3play.se/play/228693/#autostart

Sorry, Simon och Tomas, men det här var det värsta jag någonsin har sett, när det kommer till inredning och design. Visst passade det kvinnans färger, men mannen då som var anti-pink? Jisses, vilken bedrövlig miss.

http://www.tv3play.se/play/228693/#autostart

Klicka på länken för att se avsnittet. Det går att spola fram till slutet.

Vad tycker du som läsare om detta avsnitt?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nilma

  Visst ska man följa kundens tycke och tänk, men att kalla det en inredningsmiss för det är ganska grovt. Inredningen som sådan har väl egentligen inte med mannens skräck för rosa att göra? En rättare benämning kunde ju vara exempelvis servicemiss eller liknande eftersom det är där det brister.

  SVAR: Men låt säga såhär, att du skulle få ditt sovrum (antar att du som de flesta varvar ned i ditt sovrum och vill kunna känna ro och lugn därinne, då sömn är viktigt) inrett i den absolut mest avskyvärda färg du vet… Är inte det en inredningsmiss från deras sida, då de inte har designat rummet utifrån dina önskemål – utan faktiskt helt tvärtom? Inredningen blir ju inte någonstans ämnad för dig med allt vad den här färgen i kuddar, täcken och väggar skriker mot dig.

  Det är ju långtifrån en lyckad inredning när man går emot kundens önskemål, eller? :/

 2. Theres

  Nu har jag visserligen inte kollat på just detta klipp, men jag har kollat på deras program ett flertal gånger. För att inte verka långdragen ska jag försöka framföra min åsikt i en mycket tydlig mening. Jag skulle aldrig någonsin lämna mitt hem i deras händer :P

  SVAR: hahahahaha! :-P

 3. Pem

  Ja jag tycker inte de e ofta som intredningen e ok i dessa alla inredningsprogram. Varför måste allt vara så extremt?!
  Kram på daj å ha en go sönda!!!

 4. feztis

  Åh jisses, sååå fult det var :p Och mannen såg ju inte alltför happy ut, stackarn!

  Nu blev jag ännu mer nyfiken på ditt projekt, så nu får du skynda på lite va! ;)

 5. nilma

  Jag hade personligen aldrig valt färgen själv men jag tycker det ser riktigt mysigt ut. Förmodligen hade jag heller aldrig kallat det för “inredningsmiss” för att man går emot mannens önskemål. Det är först när man ser det färdiga resultatet som man egentligen kan ge en bedömning i så fall! :)

  SVAR: SVAR: Det jag menar med inredningsmiss; mannen beskrev tydligt för dem att han inte var den “rosa typen” + att man såg hans missnöje över resultatet. Simon och Tomas utgick inte alls från mannens sida, ska man inte inreda efter kundens tycke?

Annons
stats