Billiga hotell i Göteborg | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Billiga hotell i Göteborg

Ska du till Göteborg i sommar? Kanske är det någon sjysst konsert med polarna eller besök på Liseberg med familjen? För er som inte vet, så har jag faktiskt bott i Göteborg, även om det är några år sedan nu… Jag har vänner där, så när jag är på besök där så bor jag hos dem. Men om du inte har några du känner därnere, så kan jag varmt rekommendera http://sparhotel.se/ som erbjuder billiga hotell i Göteborg. :-) Mer hotell för pengarna helt enkelt. Där kan du och din partner bo i sviten, du och kompisarna i ett rum inspirerad av hemmiljö, eller barnanpassat om du åker tillsammans med familjen – där barnen har egen incheckningsdisk, lekrum, barnmeny etc. Perfekt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats