Bildbomb från söndagens promenad, shopping och utelek | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Bildbomb från söndagens promenad, shopping och utelek

Idag har det varit seg uppdatering på bloggen eftersom vi befann oss utomhus i flera timmar. Vi tittade på isskulpturerna som gjordes i helgen (inlägg med min bedömning och betyg kommer i nästa inlägg) och dessutom  röjde vi massor i Sjödalsparken. Vi handlade även en del billigt inom matväg och som många andra gånger ville vi ta oss en fika – och för första gången inne på sportbaren – vilket kom att bli en mysig söndagsmiddag. Dock togs inga foton inne på sportbaren, men jag kan åtminstone berätta att vi fick ypperligt god service av en bekant som jobbar där. Z tyckte att det var helmysigt medan J försökte sno till sig pommes *aja baja*

Nedan följer bilder från vår söndag:

d5000 049

Fyndar på bokrean, först ur är “Spökhuset”, en bok till Z. Sedan 3 kokböcker:

1. 500 soppor: jag vill göra fler soppor här hemma och behöver inspiration (hatade soppa som liten och fantasin där suger)
2. Viktväktarnas kokbok: jag tycker att Viktväktarna många gånger har bra och inspirationsrika recept, även om jag absolut inte bantar någonstans (lilltån kanske?).
3. Bonniers kokbok: makens val, då den innehåller guidning att göra mat från grunden (sånt kan ju redan jag, *lipar*)

d5000 047

Efter fynden på bokrean och isskulpturerna styr vi iväg mot parken för att leka av oss lite. På vägen finner vi överskott av is som Z gärna kikar närmare på.

d5000 048

Är det bara jag som tycker att is är så iögonfallande vackert att titta på?

d5000 021

Äntligen kommer vi till den igensnöade parken.

d5000 023

Z och hans pappa gör en snögubbe.

d5000 027

Z kontrollerar att snögubben är ordentlig.

d5000 014

*HATA*

d5000 017

Z busar lite.

d5000 022

J fettar som vanligt i vagnen.

d5000 025

Jag ligger som en strandad val och försöker få Z att göra snöänglar. Det går inte så bra. Snön är för nedtrampad och smått hård.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. aurora

    Jäääävla stalker och ta kort på mitt hus ;) haha… Ja du skulle ha hört Adriana igår när jag pratade med Camilla, jisses vad hon hade mycket att säga till om, lilla sötnosen :D Har C pratat med dig om fredag?

  2. Jenny

    Såg er idag då jag jobbar på en av butikerna i centrum :-) Kul att se bilderna på skulpturerna, har inte haft tid att titta närmare då på dom.

    SVAR: Jaha, vilken butik då? :-)

Annons
stats