Besatt av Twilight? Tävla om Rosalies smycke! | Emma-Lou

Emma-Lou

Annons

Besatt av Twilight? Tävla om Rosalies smycke!

rosalie.

Är du ett stort fan av Twilightfilmerna, så har du här chansen att vinna Rosalies halsband.

Enkla tävlingsregler:

1. Klicka i ”gilla-knappen” på Runns webbshop på Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Runns-Webshop-wwwRunnsse/99079038300

2. Nämn minst ett flicknamn som syns tydligt under ”nyheter” hos webbshopen Runns.se. Klicka in dig på shoppen och hitta svaret som du skriver i en kommentar till mig.

3. Motivera i samma kommentar som regel 2 varför just du ska vinna Rosalies halsband.

Tipsa gärna om tävlingen på din blogg och/Facebook, länk till tävlingsinlägget:
http://emmalou.myshowroom.se/besatt-av-twilight-tavla-om-rosalies-smycke

Tävlingen pågår fram till söndagen den 25 juli klockan 23:59.

Kommentarer

Kommentera

 1. Miranda

  1. Jag har nu klickat på ”gilla” knappen.
  Jag heter miranda matti på facebook om du undrar!
  2. Det enda (stavning) flicknamn jag hittar är Erika! (:
  Haha, min 8-åriga kusin heter det!
  3. Jag skulle vilja vinna rosalies-halsband för att jag är ett väldigt stort fan av twilight och så är hon min favoritskådespelare i twilight (: verkligen.
  Och för att halsbandet symboliserar min kärlek till twilight!
  4. Inlägget om din tävling;

  http://mirandaland.blogg.se/2010/july/tavla-om-rosalies-smycke.html#comment

 2. cassandra

  Jag hittade flera namn men eftersom att Erika är ett fint namn så nämner jag det!

  Jag borde vinna just för att smycken av olika slag är någonting man är i behov utav för att tillexempel piffa upp en outfit eller kanske bära just för att det står för någonting, Smycken är någonting riktigt fint och värt att bära.

 3. Tilly

  Svar: Erika!

  Jag borde vinna därför att jag faktiskt har en samling på Twilightsaker. Och detta skulle ju passa något bättre i min samling än något annat (:

 4. Anna

  Jag gillar Runns.se på facebook och bland nyheterna på runns hemsida hittade jag flera flicknamn t.ex. Viola, Elsa och Stina!

  Min kompis älskar verkligen twilight och nu när eclipse har haft premiär pratar hon inte om mycket annat!
  Jag skulle vilja ge detta halsband till henne eftersom att hon gillar twilight så väldigt mycket och skulle bli så glad. Hon sa till och med till mig häromdan: Du jag tänkte på det igår, Rosalie har så himla snygga kläder och smycken hela tiden, tänk om man såg ut som hon!

  Jag vet att hon skulle bli så väldigt glad så jag hoppas verkligen att jag får ge det till henne!

  Kram

 5. Sanna

  Jag har gillat Runns.se länge på FB med användarnamnet ”Sanna Kaakinen”. För övrigt vill jag gärna vara med och vinna det här halsbandet ifrån Twlight eftersom jag likt det allra flesta gillar Twilight väldigt mycket, men trots att jag avgudar både böckerna och filmerna är det faktiskt till min kusin Jennifer jag vill ge halsbandet om jag vinner.

  Hon är verkligen ett stort fan och har hela rummet fullt av prylar, bilder, t-shirts, filmerna, böckerna osv. men något som fattas är just det här halsbandet så det skulle göra henne otroligt glad och mig otroligt stolt över som skulle få chansen att ge det till henne.

  Flicknamnet är ”Erika”.

 6. Johanna-mamma till Isabella

  Gillar på facebook.
  Det enda flicknamn jag hittar är Erika.
  Jag vill vinna detta därför att jag bara älskar twilight. Kan se filmerna om och om igen och känner mig lite som en twilight-nörd. Direkt när det står något om skådesspelarna eller filmerna i tidningen så måste jag bara läsa om det. Spelar ingen roll om jag egentligen inte har tid. Jag tycker väldigt mycket om halsbandet också och skulle bli jätteglad att vinna en riktig twilight sak. Har även en kompis som älskar twilight. Hon har flyttat till en annan del av landet och jag saknar henne så. Så funderar på att ge detta till henne om jag vinner.

  //Johanna Öst

 7. sara

  hej jag har gillat runns på facebook!

  Flicknamnet är Erika!

  skrev ett litet inlägg på min blgog om tävlingen! http://dasa.blogg.se/2010/july/forlat.html#comment

  Jag tkr jag borde vinna för jag vill verkligen vinna det där halsbandet. Jag vil,l så gärna ha det. Har tänkt att köpa det men mina föräldrar låter mig inte!!!!!!!!11 Gud vill verkligen ha det. Är ett stort twilight fan och twilight är som en drog för mig. Jag har minst 40 posters på mina väggar och det finns bevis på det. Filmade mitt rum fast då var det bara 27 but still ( ointressant ) Men bara så du vet jag skulle älska dig om du valde mig

 8. Sandra

  Svar: Jag hittade Erika.
  Jag vill vinna Rosalies halsband för att det skulle va hur coolt som hälst att ha det!!
  Det är snyggt och passar till allt ;)

 9. twerd

  Erika va det jag hitta…

  För att jag älskar Tvilight det är mitt liv!!! jag har bara två postrar på mitt rum och en på toan…skulle va kul med en ”riktig” Twilight pryl!! skulle bli skit glad om jag vann!!

 10. Josefine

  Jag vet detta 100% säkert. Jag är Sveriges största twilight fan.

  Jag åkte till Stockholm den 21 Juni Och jag bor i Helsingborg i Skåne, vilket betyder att jag fick sitta i en buss i 7 timmar.

  Jag gillade twilight sagan redan när jag läste böckerna (Före filmerna kom ut på bio, ca tre veckor innan..) Och jag tror inte jag varit såhär beroende av något annat. Twilight is a drug, helt enkelt.
  När man väl upplevt hur det är att läsa böckerna finns det inget tvivel om att dessa böcker är helt otroliga. Beroendeframkallande. Man kunde inte slita sig från dom. Det tog en vecka att läsa ut alla fyra böckerna. Nästa vecka satt man där igen, med Om jag kunde drömma i handen och skulle läsa om bokserien. Om och om igen, just för att den är så underbar. Detta hände mig. Jag uteslöt mig från världen och satt bara och läste hela tiden. Kunde till och med hända att jag drog upp boken ur väskan på någon tråkig matte lektion.

  Jag har ALLTID, ALLTID hatat att läsa! Jag avskydde inget mer än att läsa, det var det värsta som fanns. Men när jag läste Stephenies böcker så ändrade jag min åsikt totalt. Att läsa var som att drömma ju. Helt fantastiskt att man kunde leva sig in i något så mycket som man gör när man läser TTS!
  Nu älskar jag att läsa, och jag har blivit så mycket bättre på att skriva i skolan och sådant. Hennes stil att skriva har inspererat mig och det har ändrat på så mycket i mitt liv. Mina betyg framförallt i Svenska.

  The twilight saga: Twilight. Bio premiär den 21 November 2008.
  Jag skulle helt klart gå på premiären, och lockade med mig min kompis som inte alls visste vad twilight var. Men hon tyckte trailern var bra, så varför inte?

  Nu har jag gjort henne till en twilight nörd också. Det är det enda vi snackar om och det är det enda som spelar någon roll. Twilight twilight Twilight.
  Vi hade tjejkvällar där vi kollade på filmen om och om igen. Jag räknade förut, men jag slutade efter ett tag.(Räknade till 37 sen pallade jag inte mer!) Jag vet iaf att jag har sett twilight över 40 gånger. Det låter sjukt mycket när man säger det. 40 GÅNGER HAR JAG SUTTIT OCH KOLLAT PÅ SAMMA FILM. Men det är det värt, den är ju helt underbar!
  Robert & Kristen är världens bästa skådespelare & skådespelerska, no doubt about that.

  Det sitter ca 20 Twilight(/New moon/Eclipse) posters, två kalendrar och bio biljetter/event biljett på mina väggar!
  Och ändå fick jag ta ner ca 30 st posters & planscher när vi målade om mitt rum. ;)
  Men jag vägrade slänga alla mina fina posters så jag tog med så många som fick plats till skolan och satte upp dom i mitt skåp, resten ligger i min twilight-hylla.
  Sen sitter det även massa tidnings bilder och intervjuer på min garderob. Och då menar jag verkligen MASSOR!

  Och när New moon hade biopremiär så köpte jag en popcorn låda med bilder på Bella, edward, Jacob & en på alla tre. Och den har jag kvar som prydnad. Jag köpte inte äns popcorn för jag var rädd att jag skulle förstöra den!
  På twilight hyllan hittar man även ett lejon & ett lamm, Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta & Så länge vi båda andas, Fyra twilight-skrivböcker, Bellas Box som innehöll Bokmärke, vykort, en penna och två armband som jag använder nästan varje dag.
  När jag lyssnar på musik på spotify brukar jag oftast sitta och lyssna på de tre olika soundtracken, dock är Eclipse mitt favorit soundtrack.
  Förut hade jag skrivit upp hur många dagar det var kvar till Eclipse midnattsvisningen och till Twilight fan evenet i Sthlm. Det ändrade jag varje dag.

  Hela historien om Bella och Edward har förändrat min syn på livet. Man lever inte för att bli berömd. Man lever inte för att bli vacker. Man lever för att man ska vara lycklig, hitta den man älskar på riktigt. Det spelar ingen roll hur man ser ut eller hur populär man är. Sålänge man följer sitt hjärtas röst så kommer man komma långt.
  Och Bellas val i Eclipse betyder så mycket, det handlar inte om vem hon väljer av Edward och Jacob, utan om vem hon själv väljer att vara.

  Rosalie är min favorit person av alla karaktärerna i TTS. Faktiskt. Man får fel intryck av henne i Twilight och New moon men man kan inte döma henne utöver det. För redan där känner man inte till vem hon verkligen är, det får man reda på i Eclipse. Och jag tycker synd om henne, hon hade ett så underbart liv. Men sedan förstördes det under en natt pga av hennes man var en idiot.
  Hon är så vacker, och detta smycket är det finaste av alla smyckena i Cullen klanen!
  Jag har velat beställa det på internet men får inte för min mamma, om jag vinner detta skulle det betyda sååå mycket!

  Jag hade kunnat skriva så mycket mer, tusen ord mer. Men alltid när jag ser sånna här tävlingar och väl ska skriva min motiverin så hyperventilerar jag och allt blir fel. Hoppas verkligen det räcker. Hoppas hoppas hoppas, jag älskar verkligen detta smycket, det är så vackert – precis som Rosalie.

  Tack för chansen och tack för en bra tävling!
  Tipsar om den på facebook! (:

  Kram
  /Josefine ?

 11. Rosa

  Hej jag vill vara med och tävla!

  Namnet är Erika.
  jag vill verkligen vinna för att jag är galen i Twilight filmerna och böckerna,jag älskar verkligen Rosalie serskillt efter att jag sett Eclipse och hon är så otroligt vacker och jag förstår verkligen henne,varför hon t.ex inte gillar Bella.Rosalies halsband är min favorit av the cullens smycken så jag skulle bli överlycklig om jag vann.Jag har alltid velat ha hennes fina halsband!

  Så Jag skulle bli jättejätte glad om jag vann!

  P.S mamma älskar din blogg,så hon tipsade om tävlingen ;)

 12. rock n roll mamma

  Svar: rebecca. Har varit inne på deras hemsida nu ett par ggr. o varenda gång hänger sig datorn..seegt! men nu så såg jag det iaf innan den hängde sig!

  jag vill vinna smycket för att jag ÄR besatt av the twilight saga! Åkte t.o.m till sthlm för att få se skådespelarna live! observera att jag då bor 40 mil ifrån storstaden! För mig skulle det betyda otroligt mkt att få äga ett eget smycke ifrån twilight kollektionen och Rosalie är en väldigt vacker kvinna med bra väderingar som kommer fram i den nya filmen Eclipse som jag såg på världspremiären o nu ska se igen i veckan..beatt?? ja , du märker ju själv:P

Annons
stats